Agentia GMP a castigat licitatia initiata de A&D Pharma in vederea alegerii unei agentii care sa ofere servicii integrate de Relatii Publice celor doua companii ale grupului: Sensiblu, cel mai mare lant farmaceutic din Romania si Mediplus, lider pe piata de distributie medicamente.

Incepand cu luna septembrie, departamentul de PR al GMP va gestiona comunicarea corporate pentru Sensiblu si Mediplus, precum si comunicarea brandurilor din cadrul grupului : LOccitane, Tony&Guy, No7, Botanics, Natural Collection si Mediterranean. GMP va contribui la dezvoltarea strategiei de comunicare, va oferi consultanta si va gestiona relatiile cu mass media.

Sa lucrezi pentru lideri de piata reprezinta mereu o provocare. Aparent mai simplu, in fapt, mult mai complex. Trebuie sa gasesti mereu ceva nou, ceva altfel, ceva care sa faca diferenta. Performanta trebuie sa se regaseasca la toate nivelele. Suntem mandri ca avem sansa sa raspundem acestei provocari spune Ioana Manoiu, PR Director GMP

Departamentul de PR al GMP numara in prezent sase persoane, cu experienta in domeniul Relatiilor Publice, si ofera toata gama de servicii: consultanta, corporate & brand communication, media relations, issue & crisis management, comunicare interna, organizare de evenimente, etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri