Actorul Florin Calinescu este noul membru al juriului emisiunii "Romanii au talent", acesta putand fi vazut de telespectatori incepand din urmatoarea editie a show-ului difuzat de Pro TV.

Anuntul privind revenirea lui Florin Calinescu in televiziune, la "Romanii au talent", a fost facut in editia de luni seara a emisiunii "Stirile Pro TV".

"Am dat concurs si, dintre mai multi concurenti, m-am mirat si eu ca am avut aceasta ocazie. Talentul meu principal este sa vorbesc oamenilor", a declarat Florin Calinescu, intr-o discutie in direct cu Andreea Esca.

"Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada: 'Unde esti, ce faci?' (...) M-am intors la o viata mai simpla si am realizat ca mai exista timp pentru oameni", a spus Florin Calinescu, precizand ca, din punctul sau de vedere, romanii au mai mult talent decat alte popoare.

"Pentru ca apartin acestui popor, sunt convins ca nu sunt singurul care a fost bantuit de talent si cred cu tarie ca oamenii din aceasta tara sunt mai daruiti in comparatie cu multe alte popoare. Acum sper ca, daca cei care decid soarta acestui show au hotarat sa scoata elefantul din magazinul de portelanuri, sa ii pot deosebi pe cei cu adevarat talentati, care merita lumina reflectoarelor. Vazand si facand!", a mai afirmat Florin Calinescu, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Pro TV nu au precizat initial daca Florin Calinescu il va inlocui pe vreunul dintre actualii jurati ai emisiunii "Romanii au talent" (Andra, Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis si Andi Moisescu) sau li se va alatura acestora.

Ulterior, intr-un comunicat de presa, Pro TV a anuntat ca Bebe Cotimanis se va dedica in urmatoarea perioada proiectelor de televiziune si teatru in care este implicat.

"Datorita experientei sale, Bebe Cotimanis, jurat in sezonul cinci 'Romanii au talent', a contribuit din plin la descoperirea talentelor si a mizat de fiecare data pe emotia pe care concurentii au reusit sa o transmita. In perioada urmatoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune si teatru in care este implicat", spune Pro TV in comunicat.

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti actori si prezentatori din Romania. In lumea media, el a intrat la inceputul anilor '90, la radio, cu emisiunea "Duminicile celor singuri", continuand cu emisiuni realizate la Pro TV si Sport.ro.

Actor, regizor si realizator de emisiuni TV si radio, Florin Calinescu a absolvit cursurile Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica "Ion Luca Caragiale" si a debutat in 1981, in serialul "Lumini si umbre". Ulterior, a jucat in mai multe filme de succes, precum: "Asfalt Tango", "Filantropica", "Baieti buni", "O vara de neuitat", "Anticamera" si "Maria".

"Romanii au talent", cel mai urmarit show de divertisment TV din Romania, a ajuns la cel de-al saselea sezon. In prezent, caravana "Romanii au talent" este in cautarea noului erou national, care merita sa ajunga pe scena si sa castige marele premiu in valoare de 120.000 de euro, potrivit Pro TV.

In sezonul trecut al emisiunii, marele castigator a fost trupa Speed Cubing, care a incantat juriul si publicul cu un show de rezolvare a cubului Rubik.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri