McCann Romania impreuna cu MRM, companii care fac parte din grupul McCann Erickson, au fost desemnate agentia anului la Golden Drum (Slovenia), cel mai important festival de publicitate din Europa Centrala si de Est. Pe de alta parte, GMP Advertising a fost numita agentia independenta a anului.

Astfel, prin premiile obtinute, McCann//MRM Romania a acumulat 93 de puncte si a castigat titlul Golden Rose care echivaleaza cu agentia anului. GMP Advertising a adunat 23 de puncte si i-a fost desemnat titlul Tartini Award, adica agentia independenta a anului.

Pe primul loc, cu 183 de puncte, s-a aflat Young&Rubicam care a primit titlul Golden Net award, mai exacta reteaua de agentii a anului.

Brandul cel mai premiat a fost Vodafone, cu 43 de puncte.

Romania a fost a doua tara ca numar de inscrieri la Golden Drum, 18 agentii de publicitate participand cu 132 de lucrari.
In competitie au fost inscrise 1208 de lucrari din 25 de tari, cele mai multe apartinand agentiilor de publicitate din Turcia (280 de inscrieri), Romania (132 de inscrieri) si Ungaria (124 de inscrieri).

Dintre cele 18 agentii romanesti, in faza finala au ajuns cinci: GMP Advertising, Leo Burnett Group, McCann Erickson, MRM Worldwide Romania si Publicis). Toate au obtinut premii vineri seara.

Astfel, Leo Burnett a obtinut premii pentru clientul Pro Democratia, GMP pentru TVR, Volkswagen, Telekom si Domo (brandul propriu Westwood), Publicis pentru Automobil Clubul Roman, iar McCann/MRM pentru Fundatia Renasterea, ROM, Vodafone, KFC si Festivalul Untold.


Diana Ceasu, head of strategy McCann Erickson Romania si Rodney Collins, director regional pentru EMEA in cadrul Truth Central, companie parte a McCann WorldGroup vor participa la Retail Arena, unul dintre cele mai mari evenimente de retail din Romania.

Sursa foto: http://www.goldendrum.com/en/photo-gallery/gallery-2015/golden-drum-grand-award-ceremony/show/3000

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri