Oficialii Digi 24, televiziunea de stiri a companiei RCS&RDS, a anuntat ca nu strange bani si nici nu a deschis conturi bancare pentru donatii pentru victimele accidentului din clubul Colectiv din Bucuresti.

“Dupa evenimentele tragice de vineri din clubul Colectiv din Bucuresti, in care si-au pierdut viata peste 30 de oameni si alti 135 sunt raniti, au fost anuntate si create mai multe evenimente pe reteaua de socializare Facebook care indeamna oamenii sa iasa in strada si sa isi exprime solidaritatea si compasiunea fata de victimele incendiului. Din pacate, au aparut si sarlatani care se pretind a fi angajati ai televiziunii noastre si, mai mult decat atat, sustin ca au deschis conturi in care se pot face donatii in bani pentru ajutorarea victimelor. Digi24 informeaza oficial ca NU A DESCHIS NICIUN CONT BANCAR SI NU A ORGANIZAT NICIO MANIFESTATIE DE STRANGERE DE FONDURI in acest sens. Va rugam sa fiti foarte atenti si sa nu virati bani in conturi sau catre persoane care sustin ca reprezinta televiziunea noastra!”, scrie pe site-ul canalului de stiri.

In incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti din noaptea de 30 octombrie au murit pana acum 32 de persoane, iar aproape 200 au fost ranite.

Sursa foto: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/ATENTIE+Posibila+inselatorie+in+numele+Digi24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri