Cauti produse naturale care sa te faca sa simti bine si sa arati bine? Stai cu ochii pe www.artaceaiului.ro si de Black Friday, pe 20 Noiembrie, cumperi la preturi speciale cele mai bune ceaiuri, cafele si accesorii de care sa te bucuri tot restul anului.

Uite cu ce te asteptam de Black Friday pe Arta Ceaiului:

Ceai verde care nu permite timpului sa lase urme pe corpul tau
Ceai negru care sa te energizeze si sa te inspire, asta daca vrei sa fii cel mai tare la sedinte
Ceai Rooibos care sa te ajute sa te relaxezi si sa ai un somn linistit si odihnitor
Ceai de fructe care sa-ti mentina un nivel optim de hidratare
Cafea de origine in care simti gustul Etiopiei, al Braziliei sau al Columbiei
Cafea cu arome care sa transforme pauzele de peste zi in adevarate momente de rasfat
Cani, ceainice si cutii de ceai pe care sa le oferi cadou persoanelor dragi din viata ta

ArtaCeaiului.ro este magazinul online cu cea mai variata gama de ceaiuri infuzie premium: verzi, negre, albe, Oolong, Rooibos, ceaiuri de fructe si ceaiuri de plante. Aici gasesti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, ceea ce le transforma in niste cadouri deosebite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri