Cea de-a patra editie a targului de productie publicitara, Advertising Show 2006 va reuni, in perioada 20 - 23 septembrie 2006, peste 165 de firme.

Evenimentul, care si-a castigat deja notorietatea, organizat de Romexpo si Euroexpo, va fi gazduit in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo. Targul de productie publicitara Advertising Show a debutat in anul 2003, informeaza Rompres. Inregistrand o crestere insemnata de-a lungul celor trei editii, de la 42 de firme direct expozante in primul an, pana la 121 in anul 2005 si la peste165 inscrise pentru editia de anul acesta, Advertising Show are toate atuurile pentru a fi considerat cel mai important targ din Romania adresat specialistilor in publicitate.

Advertising Show 2006 va gazdui, in premiera pentru industria de productie publicitara din Romania un eveniment special - Gifts'Show, adresat exclusiv firmelor importatoare sau producatoare de obiecte promotionale expozante la acest targ. La acest eveniment s-au inscris peste 40 de firme importatoare sau producatoare de obiecte promotionale. Jurizarea acestui concurs a avut loc in data de 11 septembrie. Cele 10 obiecte castigatoare vor putea fi admirate pe intreaga durata de desfasurare a targului Advertising Show, intr-un spatiu special amenajat al Pavilionului Central.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri