Incepand cu data de 18 septembrie, testul de admitere este disponibil pe site-ul www.leoacademy.ro, iar doritorii sa participe la Academia Leo Burnett, pot trimite rezolvarea testului in intervalul 1-10 octombrie, anunta un comunicat al agentiei.

Procesul de jurizare va avea loc intre 11-18 octombrie, iar lista persoanelor admise va fi afisata pe site-ul Leo Academy incepand cu data de 20 octombrie. Cei aproximativ 30 de cursanti selectati vor participa la training-urile Leo Academy desfasurate la sediul Leo Burnett, in perioada 30 octombrie – 17 noiembrie.

Noua editie a Leo Academy isi propune sa aiba o latura aplicativa mai dezvoltata, sa puna mai mult accent pe specializari si sa atraga un numar mult mai ridicat de participanti decat la editia precedenta.

Leo Burnett se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in ultimii 4 ani la Ad’Or, a titlului de Agentia Anului 2005 la festivalul de publicitate Golden Drum si cea mai premiata agentie la Effie Awards Romania 2005-2006.