Cultura este importanta pentru tinerii care se pregatesc sa lucreze in domeniul publicitatii, iar scolarizarea trebuie sa devina o misiune personala a fiecarei persoane, a declarat in cadrul emisiunii Wall-Street 360 Teodora Migdalovici, Ambasador al Festivalului de Creativitate Cannes Lions, care a recomandat doua carti de nelipsit din biblioteca tinerilor.

"Scoala este importanta pentru fiecare din noi, eu insami invat cu o pasiune dezarmanta. (…) Misiunea de a ne face upgade este o misiune persoana si trebuie sa o facem fie intr-o maniera autodidacta, fie sa mergem la scoli asumate", a spus Migdalovici.

Potrivit acesteia, cei care isi doresc sa lucreze in domeniul comunicarii trebuie sa aiba in vedere autori ca Daniel Goleman si Tony Hsieh, dar si sa citeasca mai multe carti despre autenticitate si creativitate.

Afla mai multe despre publicitate in emisiunea WALL-STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri