BtB Advertising a fost desemnata, in parteneriat cu Media Investment, cu derularea activitatilor de media ale companiei Bonduelle pentru Romania, in urma unui proces de selectie finalizat in luna august, la care au participat trei agentii.
Astfel, BtB Advertising va furniza noului client servicii constand in planificare si achizitie spatiu media, monitorizare si analiza pentru durata urmatorului an calendaristic, anunta un comunicat al agentiei.

Grupul Bonduelle este o companie multinationala cu sediul central in Franta, cu experienta in procesarea legumelor conservate si congelate de mai bine de 120 de ani. Brandul Bonduelle este dedicat in intregime unei singure pasiuni legumele ale caror virtuti asigura o alimentatie sanatoasa si echilibrata, rapida si practica, satisfacand astfel standardele consumatorului modern. Bonduelle este recunoscut in Europa ca lider in procesarea legumelor congelate si conservate prin sterilizare. Referitor la marca Bonduelle, gradul de brand awareness al acesteia in Franta este remarcabil, de 98 % , si aproape acelasi procent in Europa. Exista patru categorii de produse conservate, congelate, fresh, tetra pack si salate proaspete.

In Romania suntem in plina dezvoltare a pietei si continuam sa implementam strategia de marketing a grupului prin comunicare media TV pentru produsele din categoria conserve si congelate inca din 2004. Adevarata recunoastere a calitatii sta in recunoasterea brand-ului si acest lucru incercam sa-l realizam si in Romania, respectiv cresterea notorietatii marcii prin derularea campaniei TV combinata cu actiuni clasice de promovare a produselor noastre promotii, pachete cu gratuitati, demonstratii culinare, oferte speciale pentru distributie, mercantizare si, mai nou, programe de loializare.

BtB Advertising a propus cele mai eficiente solutii pentru atingerea obiectivelor noastre de publicitate si, prin urmare, este noul partener de media al Bonduelle pentru perioada 2006-2007, declara Simona Dobrot, Marketing Manager CEE South al Bonduelle Development, Biroul de Reprezentanta din Romania.

BtB Advertising este o agentie full-service independenta, infiintata in 2003, al carei potential de crestere se afla in sectorul serviciilor complete (strategie, creatie, client service, media, productie, PR) pentru clientii locali si internationali, pregatiti sa intre pe piata de comunicare prin intermediul unei echipe cu experienta acumulata de peste 10 ani in domeniu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri