Radio 21 si agentia de publicitate McCann Bucuresti lanseaza Go Mono, un proiect in cadrul caruia radioul va emite astfel incat ascultatorii vor auzi programele matinale ale postului de radio intr-o singura casca sau boxa. Lansarea campaniei vine in contextul in care 46% dintre romani asculta muzica in timp ce traverseaza strada, iar numarul de accidente in care au fost implicati tineri care ascultau muzica in casti s-a triplat in ultimii sase ani.

Proiectul Go Mono a fost lansat 23 februarie, la matinalul Radio 21 – “Dimineata'n mare fel cu Bogdan & Shurubel” - care a emis exclusiv mono timp de trei ore, pentru a se asigura ca cei care ii asculta in casti, pe strada, sunt atenti in acelasi timp si la ceea ce se petrece in jurul lor.

“Daca ceva vi s-a parut <<ciudat>> la matinalul de azi, ne asumam intreaga responsabilitate – am emis intregul matinal mono, ceea ce inseamna ca voi ne-ati auzit intr-o singura casca. Va promitem ca este pentru binele vostru! 46% dintre accidentele rutiere in care sunt implicati pietoni se intampla pentru ca acestia ascultau muzica in casti si nu erau atenti la ceea ce se intampla in trafic. Prin campania Go Mono ne propunem sa educam tinerii si nu numai cu privire la acest pericol si sa le demonstram ca muzica buna se poate asculta si intr-o singura casca, pentru a ne asigura ca auzim tot ce se intampla in jurul nostru cand suntem pe strada”, a declarat Bodgan Ciudoiu, prezentator al matinalului de la Radio 21.

Proiectul Go Mono se va derula pe o perioada de 2 saptamani, timp in care vedete cum ar fi Delia, Calin Goia, Amna, Robert Toma, Mihail, Nicoleta Nuca sau Vanotek, vor sustine mesajul campaniei si ii vor incuraja pe cei care asculta muzica pe strada sa foloseasca o singura casca si sa ramana atenti la trafic.

“Ne-am dorit sa atragem atentia asupra unei problem grave – numarul de accidente in care au fost implicati tineri care ascultau muzica in casti s-a triplat in ultimii sase ani. Impreuna cu Radio 21, timp de 2 saptamani, vom demonstra ca un gest atat de usor de facut iti poate salva viata”, a declarat Alexandru Vasile, copywriter McCann Bucuresti.

Sursa foto: http://www.radio21.ro/radio-21-lanseaza-campania-go-mono-asculta-muzica-intr-o-singura-casca-si-asta-iti-poate-salva-viata-pe-strada/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri