We Can-La Cutie, campania educativa internationala lansata in Romania si Republica Ceha de BevCanEast si Beverage Can Makers Europe, a scos la iveala faptul ca romanii sunt mai mari amatori de jocurile lansate in cadrul campaniilor promotionale decat cehii.

Campania menita sa informeze publicul cu privire la avantajele pe care le prezinta cutiile de aluminiu pentru bauturi si reciclarea lor ecologica s-a incheiat cu succes, iar cifrele arata ca 14.515 de romani si 13.429 de cehi au accesat adresele www.wecan.ro si www.wecan.cz create special cu aceasta ocazie, conform Rompres. In mod surprinzator, fiecarui ceh care a concurat la jocul din site pentru a castiga mai multe iPod Nano si voucher-e de cumparaturi i-au corespuns aproape un roman si jumatate; pana in prezent au jucat 395 de cehi si 586 de romani.

Organizatorii au initiat aceasta campanie pentru a promova cutiile de aluminiu pentru bauturi si pentru a prezenta avantajele utilizarii acestora. O atentie deosebita a fost acordata reciclarii, metoda prin care se poate economisi pana la 95% din energia necesara producerii unui astfel de ambalaj.


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »