Modexpo organizeaza o prezentare de moda pentru a sarbatori 10 ani de la prima editie

Complexul Expozitional Romexpo si Asociatia Romana de Moda si Design vor organiza sambata o prezentare de moda pentru a marca 10 ani de la prima editie a expozitiei Modexpo.

Evenimentul este structurat pe 3 sectiuni: expozitia de tendinte, prezentarile de moda si expozitia de contractari, informeaza Rompres. In cadrul primei sectiuni vor fi prezentate liniile de creatie definitorii pentru urmatorul sezon sub aspect cromatic, materiale utilizate, linii vestimentare etc. A doua sectiune este deschisa creatorilor si firmelor interesate sa isi prezinte colectiile vestimentare pentru sezonul urmator intr-un cadru profesional, cu impact maxim asupra publicului avizat. Cea de-a treia sectiune se adreseaza firmelor interesate de promovarea produselor si a vanzarilor, realizarea de noi contacte de afaceri, largirea lantului de distributie.

Pe o suprafata de 8000 de metri patrati vor expune peste 90 de firme participante, dintre care 72 romanesti, iar celelalte, din noua tari, precum Austria, Bulgaria, India, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Polonia si Turcia. Editia de anul trecut a Modexpo s-a desfasurat in perioada 22-24 septembrie 2005, si a reunit 67 de firme romanesti si 53 de firme straine, din Austria, Bulgaria, Italia, Marea Britanie si Turcia.

Incepand din 2006, evenimentul este organizat in doua editii anuale, de primavara si de toamna. Editia de primavara a avut loc in perioada 23 - 26 februarie si au participat peste 100 de firme din tari precum Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Marea Britanie, Romania, Pakistan si Turcia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY
Setari Cookie-uri