Complexul Expozitional Romexpo si Asociatia Romana de Moda si Design vor organiza sambata o prezentare de moda pentru a marca 10 ani de la prima editie a expozitiei Modexpo.
Evenimentul este structurat pe 3 sectiuni: expozitia de tendinte, prezentarile de moda si expozitia de contractari, informeaza Rompres. In cadrul primei sectiuni vor fi prezentate liniile de creatie definitorii pentru urmatorul sezon sub aspect cromatic, materiale utilizate, linii vestimentare etc. A doua sectiune este deschisa creatorilor si firmelor interesate sa isi prezinte colectiile vestimentare pentru sezonul urmator intr-un cadru profesional, cu impact maxim asupra publicului avizat. Cea de-a treia sectiune se adreseaza firmelor interesate de promovarea produselor si a vanzarilor, realizarea de noi contacte de afaceri, largirea lantului de distributie.

Pe o suprafata de 8000 de metri patrati vor expune peste 90 de firme participante, dintre care 72 romanesti, iar celelalte, din noua tari, precum Austria, Bulgaria, India, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Polonia si Turcia. Editia de anul trecut a Modexpo s-a desfasurat in perioada 22-24 septembrie 2005, si a reunit 67 de firme romanesti si 53 de firme straine, din Austria, Bulgaria, Italia, Marea Britanie si Turcia.

Incepand din 2006, evenimentul este organizat in doua editii anuale, de primavara si de toamna. Editia de primavara a avut loc in perioada 23 - 26 februarie si au participat peste 100 de firme din tari precum Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Marea Britanie, Romania, Pakistan si Turcia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri