Dupa lansarea propriului studio TV de productie si dupa extinderea pe segmentul de streaming de muzica, BitTorrent a anuntat saptamana aceasta ca va lansa propria retea de live-streaming TV, care se va lansa saptamana viitoare.

Desi BitTorrent TV este o expansiune agresiva in media traditionala, BitTorrent News este, probabil, opusul. Compania considera ca reteaua de stiri este distruptiva, si planuieste sa exploateze slabiciunle retelelor de cablu tradtionale, pentru a atrage privitori.

„Stirile TV stagneaza de ceva vreme”, spune Erik Schwartz, vice presedinte media la BitTorrent. „Nu se poate adapta unei noi generatii care cauta stirile pe Internet. Construim BitTorrent News pentru a rezolva aceasta problema. Ne folosim in acest scop de instrumente superioare si cunostintele oferite de Silicon Valley pentru a construi o organizatie media care sa invete cat mai rapid, din obiceiurile consumatorilor”.

Stirile vor putea fi vazute pe noua aplicatie BitTorrent Live,disponibila contra pretului de 140 $ pe Apple TV si OS X, suportul pentru alte platforme urmand sa fie implementat curand, scrie PCMag.com.

BitTorrent este cunoscut, in Romania, in special ca un client de torente.

Citeste si:
Donald Trump vrea sa cumpere Groenlanda
Donald Trump vrea sa cumpere...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi