Serialul ”Star Trek” a fost sarbatorit, sambata, la evenimentul Comic-Con care are loc la San Diego, ocazie cu care a fost prezentata noua naveta, numita ”Discovery”.

David Semel va regiza si produce primul episod al serialului, numit acum ”Star Trek: Discovery”, care va fi lansat in ianuarie 2017. Creatorii serialului sunt Bryan Fuller si Alex Kurtzman, scrie News.ro.

La intalnirea cu publicul de la Comic-Con, Bryan Fuller a fost prezent alaturi de actorul William Shatner, primul interpret al capitanului Kirk din serialul TV, care a fost aplaudat la scena deschisa, si de actorii Scott Bakula, Michael Dorn, Jeri Ryan si Brent Spiner.

”Acesta, prieteni, reprezinta viitorul pentru noi toti. Politicienii ar putea invata din «Star Trek»”, a spus Fuller la intalnirea la care a prezentat cateva detalii din viitorul serial.

Si pentru ca, recent, a fost dezvaluit faptul ca personajul Hikaru Sulu se dovedeste a fi homosexual in filmul ”Star Trek Beyond”, care a fost lansat vineri in cinematografele din Romania, creatorul serialului a tinut sa precizeze ca productia celebreaza diversitatea.

Noul serial de televiziune ”Star Trek” va fi transmis exclusiv de reteaua de filme Netflix, in 188 de tari, in afara de Statele Unite ale Americii si Canada, unde CBS, respectiv Bell Media au drepturi exclusive.

Pana la sfarsitul anului, toate cele 727 de episoade ale vechilor serii din franciza de televiziune ”Star Trek”, inclusiv “Star Trek: The Original Series”, “Star Trek: The Next Generation,” “Star Trek: Deep Space Nine”, “Star Trek: Voyager” si “Star Trek: Enterprise”, vor deveni accesibile pe Netflix in toata lumea.

”Lansarea noului «Star Trek» va fi cu adevarat un eveniment global de televiziune. «Star Trek» este un fenomen mondial, iar acest parteneriat international va oferi fanilor din intreaga lume, care si-au dorit un nou serial timp de peste un deceniu, oportunitatea de a viziona fiecare episod practic in acelasi timp cu fanii din Statele Unite ale Americii”, a spus Armando Nunez, presedinte si director executiv al CBS Studios Intl.

Productia noului serial va incepe in Toronto in luna septembrie. "Star Trek", franciza creata de Gene Roddenberry, detinuta acum de CBS si Paramount Pictures, spune povestea unui echipaj care calatoreste la bordul navetei spatiale USS Enterprise. Primul serial, format din trei sezoane, a fost lansat in 1966 si a fost difuzat de NBC.

Sursa foto: medvedsky.kz/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri