Alina Bratu, sefa departamentului de PR din cadrul postului de televiziune Pro TV, paraseste compania, dupa mai bine de doi ani in aceasta functie, scrie paginademedia.ro. Contactata de wall-street.ro, Alina Bratu a confirmat stirea, adaugand ca va ramane in zona de comunicare si va coordona un proiect propriu.

Alina Bratu a coordonat departamentul de PR al postului de televiziune Pro Tv din mai 2014, dupa ce anterior detinutuse functia de corporate affairs manager&senior brand manager in cadrul producatorului de bere URBB - Tuborg&Carlsberg Romania.

Alina Bratu este unul dintre cei mai experimentati oameni de comunicare din industria berii, ea lucrand in cadrul URBB, producatorul berii Tuborg, de aproape 13 ani. In aceasta perioada, a ocupat diferite functii printre care PR manager, corporate affairs manager si senior brand manager.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri