Incepnd cu luna martie, TNT Romnia isi va derula activitatile de comunicare in parteneriat cu agentiile Lowe si Initiative.
Campania de comunicare TNT se va derula att printr-o sustinuta componenta de PR, ct si prin canalele clasice de comunicare si va fi bazata pe pozitionarea de lider de piata a companiei. Strategia de comunicare externa va porni de la valorile care au facut din TNT lider de piata in Romnia si care au ajutat compania sa se mentina pe aceasta pozitie in conditiile de competitivitate ale pietei locale.

Am hotart sa pornim la drum cu Lowe si Initiative pentru ca impreuna formam o echipa de marketing foarte deschisa si cu un spirit de echipa cum destul de rar se intlneste. Am regasit in Lowe si Initiative aceleasi valori pe care le promoveaza si compania noastra, anume profesionalism, dinamica, spirit inovator si respect pentru client, si de aceea suntem convinsi ca impreuna vom forma o formula de succes., declara Mirela Nemtanu, Country Marketing Coordinator TNT Romnia.

Compania olandeza TNT este lider european in distributia prin curierat expres, intern si international, logistica si servicii internationale de expediere. In Romnia, TNT este operationala de cinci ani, ultimii doi din pozitia de lider de piata pe segmentul de distributie prin curierat expres.

Despre TNT

TNT Express este lider mondial in industria de curierat expres. Compania livreaza saptamanal 3,3 milioane colete, documente si marfa in peste 200 de tari prin intermediul retelei sale ce cuprinde cca. 900 oficii, depozite si centre de sortare. TNT Express opereaza cu peste 18.000 de vehicule rutiere si 42 avioane si are cea mai mare retea aeriana si rutiera de livrari door-to-door din Europa.

TNT Express are peste 43.000 de angajati in toata lumea si este prima organizatie care a obtinut recunoasterea mondiala de Investor in People. Compania a inregistrat vanzari in 2003 de 4,251 miliarde Euro. Profitul de 241 milioane Euro inregistrat de TNT Express in primele trei trimestere ale anului 2004 a fost cu 46.1% mai mare decat in aceeasi perioada a anului anterior (165 milioane Euro in 2003). Website-ul companiei TNT Express este: www.tnt.com

TNT Express este o divizie a TPG N.V., furnizor global de servicii de curierat expres, posta si logistica, in cadrul careia opereaza si TNT Logistics si Royal TPG Post. Avand sediul central in Olanda, TPG are peste 163.000 de angajati in 64 de tari si deserveste peste 200 de tari. Profitul de 9,020 milioane Euro inregistrat de TPG in primele 3 trimestre ale anului 2004 au fost cu 3.9% comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior (8,682 milioane Euro). TPG N.V. este listata la bursa din Amsterdam, New York, Londra si Frankfurt. Website-ul companiei TPG este: www.tpg.com

Despre LOWE & PARTNERS

Membra a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), LOWE & PARTNERS Worldwide este una din cele mai mari retele de publicitate din lume. LOWE & PARTNERS are birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati in reprezentantele sale din intreaga lume.

In Romnia, LOWE & PARTNERS a fost in permanenta, in cei 11 ani de activitate, in topul primelor 5 agentii de publicitate din tara.

Din portofoliul Lowe & Partners fac parte Compania de Bere Romnia, Coca-Cola Romnia, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Motorola, Readers Digest, Adesgo, Elena Francisc Publishing, ButanGas Romnia, Fundatia Europeana Dragan, Banii Nostri, Unilever si altii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Schimbări în cadrul GroupM: Cătălin Găitănaru este noul CEO Mindshare
Setari Cookie-uri