Metro cash&carry Romania a fost considerat "cel mai bun comerciant" din tara si a primit marele premiu acordat, joi seara, de revista "Piata", in cadrul Galei premiilor de excelenta din industria bunurilor de larg consum.

Pentru "cel mai bun produs nou din categoria alimentare", diploma a revenit companiei Elita Selected cu produsul Fresh System. Premiul categoriei "cel mai bun nou produs nealimentar", castigat de Unilever. Compania Coca-Cola a fost desemnata castigatoarea premiilor pentru "cel mai bun produs nou din categoria bauturi", "cel mai bun furnizor" si "cea mai buna initiativa de marketing pe segmentul bauturi".

Companiile Interex, Rewe si Selgros si-au impartit premiul pentru "cel mai dinamic comerciant din retail". Quadrant Amroq Beverages a castigat premiul pentru "cea mai buna promotie pe segmentul bauturi", iar Star Foods a primit diploma pentru "cea mai buna initiativa de marketing din categoria alimentar". Kaufland, Interbrands, Procter&Gamble si Transilvania General Import Export au primit de asemenea premii in cadrul Galei.

In cadrul Galei premiilor de excelenta din industria bunurilor de larg consum au fost desemnati castigatorii prin votul a peste 2.000 de producatori, importatori si comercianti din industria de profil. La acest eveniment agentia de presa NewsIn a fost partener, alaturi de The Money Channel.

Evenimentul a fost organizat de revista "Piata" in parteneriat cu companiile Metro cash & carry, Quadrant Amroq Beverages, Aldis Calarasi si MEMRB Romania si a avut menirea de a face cunoscute si apreciate cele mai performante companii si branduri dintr-un domeniu in dezvoltare accelerata in ultimii ani, cum este domeniul bunurilor de larg consum.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Festivalul de Film şi Istorii Râşnov se va desfăşura anul acesta în două etape
Setari Cookie-uri