Pelicula Line, a lui Anton Goves, editata in studiourile Chainsaw Europe din Bucuresti de catre Sorin Baican, foloseste efecte vizuale si tehnici de editare creative, prin care sunt surprinse ultimele momente inaintea coliziunii dintre un tren si o masina in care se afla un cuplu de dependenti de droguri.
Baican este editor de post productie de peste sapte ani, iar ultimii doi si i-a petrecut in echipa Chainsaw Europe, editand spoturi TV, videoclipuri si cateva filme de scurt metraj.

Juriul a luat in calcul numeroase criterii care au recomandat Line ca film castigator la categoria BEST FILMINUTE. Si aici ma refer la obtinerea tensiunii dramatice, la calitatea efectelor de sunet cat si a editarii, a declarat John Ketchum, co-fondator si presedinte al juriului Filminute 2006.

La sectiunea Peoples Choice Award, a fost desemnat castigator documentarul It Could Be, un film despre violenta determinata de utilizarea cutitului, regizat de britanicul Wayne Campbell. FILMINUTE este o competitie care reuneste filme de un minut din intreaga lume. Majoritatea filmelor intrate in editia de anul acesta a competitiei au fost realizate de producatori necunoscuti si au fost incluse in trei categorii: feature, animatie si documentar.

Cele 27 de inscrieri provin din Europa, SUA, Canada, Asia si Australia. Competitia, deschisa de producatorii John Ketchum si John Riley, a avut ca membrii ai juriului pe Craig Davis (CCO al John Walter Thompson Worldwide), Ekow Eshun (Director Artistic al Institutului de Arta Contemporana) si un grup de scriitori din partea Fundatiei Santa Maddalena.

Chainsaw Europe este singura companie specializata ce asigura servicii integrate de post productie, imbinand experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani n acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri