Echipa de creatie Ogilvy are doi noi Art Directori: Diana Butas si Vasile Alboiu.
Diana Butas a avut primul contact cu publicitatea in 2003 la Idea Zone (studio de creatie), dupa doar doua luni alaturandu-se creativilor de la Mercury, unde timp de doi ani a lucrat pe conturi precum Nestle, Coca-Cola, Piraeus Bank, FUJI.

Diana a castigat argint la Epica cu proiectul Festivalul de scurt metraj Unde e iubirea. A mai trecut noua luni pe la Grey, oprindu-se intr-un final la Ogilvy.

Mi-am dorit sa vin la Ogilvy pentru stilul de lucru si pentru oamenii de aici, carora li s-a dus vestea prin alte agentii. Insa am gasit mai mult decat atat: o cladire superba, bucatarese talentate si pe Chippy, pisoiul agentiei, spune Diana.

"Visul oricarui coordonator de creatie BTL este sa aiba in echipa sa un Art Director cu suficienta imaginatie incat sa poata lua un premiu la un festival international de creatie ATL si care sa posede destule abilitati ingineresti incat sa poata proiecta un stand fantezist care sa stea totusi in picioare. Ma uit la biroul de vis-a-vis si imi dau seama ca unele vise se implinesc, afirma Ruxandra Petrescu, Coordonator de Creatie BTL.

Vasile Alboiu are o vasta experienta profesionala, de-a lungul timpului lucrand ca producator, scenograf si regizor. In 2000, a pus bazele Black Box (productie de software si productie de film), lucrand timp de 6 ani pe proiecte ca Petrom, City Mall, UNFPA. Intre 2003-2004 a fost producatorul si scenograful unui show politic difuzat pe Realitatea TV si a produs un film de scurt metraj, care a intrat in selectia oficiala la festivalul Anonimul. In 2005 a regizat un episod pilot dintr-o serie TV ce parodiaza telenovelele romanesti si a produs filme de animatie stop-motion, cu care a castigat si un premiu in cadrul festivalului de muzica si video Simultan'2.

Pentru mine e o ocazie deosebita sa lucrez intr-o companie ca Ogilvy. Experienta acumulata pana acum in publicitate si film a facut sa-mi doresc trecerea la un alt nivel. Cred ca Ogilvy imi poate oferi aceasta posibilitate si, mai mult, pot sa lucrez alaturi de oameni cu o experienta mult mai mare decat a mea in domeniul publicitar, spune Vasi.

Vasi nu e un art director. E un artist. De-a lungul timpului am avut norocul sa lucrez cu oameni care depasesc granitele distinctiei copywriter - art director. Vasi e unul dintre ei, afirma despre acesta Dani Macarie, Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania.

M-am integrat foarte repede in echipa de aici si sunt convinsa ca vom lucra bine impreuna", spune Maria Manoiu, noul Senior Copywriter de la Ogilvy.

Maria a debutat in publicitate in 2000 la Tempo, agentie pentru care a lucrat un an si jumatate. A lasat Tempo pentru Scala Thompson, unde timp de cinci ani a lucrat pe conturi precum Jacobs, Knorr, Bancpost, Joe, Kitkat, Lion, etc.

Este pasionata de fotografie, lucru de care profita si colegii sai de la Ogilvy. Astfel, Maria a fost invitata la clubul de fotografie, deschis angajatilor companiei, pentru a le explica acestora secretele acestei arte.

Cristi Simion si Cristi Dita reprezinta noua echipa care s-a alaturat creativilor de la Ogilvy. Cei doi s-au format ca echipa la Publicis, lucrand impreuna de la inceputul acestui an.

Cristi Simion, copywriter-ul, si-a inceput cariera profesionala in PR la Image Promotion, lucrand pe conturi precum Philip Morris, Colgate Palmolive sau Arctic. Primul job in publicitate l-a avut la Publicis Healthcare, dar mai tarziu s-a alaturat echipei de creatie de la Publicis, lucrand alternativ pentru ambele agentii.

Art Director-ul, Cristi Dita, a debutat in publicitate in 2003 la Adviser, lucrand pentru brand-uri precum Philips, SensiBlu si Campofrio. A trecut pe la Ignis, a urmat Addvice, pentru ca in martie 2006 sa ajunga la Publicis.

E bine ca nu se enerveaza cand ma apuca pe mine art direction-ul si ii explic cu o foaie si un pix cum ar trebui sa arate, spune despre acesta colegul sau de echipa.

Chimie cred ca e cuvantul cel mai potrivit: avem acelasi ritm de lucru, ne completam ideile, ce sa mai, asa da relatie. Impreuna am participat la Cannes Young Creatives Romania si tot impreuna am ajuns cu entuziasm aici, afirma Cristi Dita.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri