UniCredit Group a selectat agentia de media Mediacom pentru a-i gestiona relatiile cu presa in toate tarile din Europa in care grupul financiar activeaza, informeaza un comunicat de vineri al UniCredit.

Mediacom era pana in prezent agentia de media a Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) in Austria si in Europa Centrala si de Est. " Agentia a castigat pitch-ul (licitatia n.r.) international pentru planificare si cumparare de media organizat de UniCredit Group", se precizeaza in comunicat.

Grupul UniCredit a lansat aceasta licitatie pentru a-si imbunatati strategia si activitatile de planificare de media, prin inovatie si prin cele mai bune metode specializate, precum si de a spori eficienta financiara a acestor activitati la nivelul grupului, mentioneaza reprezentantii grupului bancar.

Licitatia in urma careia a fost selectata agentia Mediacom a fost coordonata de echipa de comunicare si de achizitie a grupului financiar, "compusa din reprezentanti din Austria, Germania, Italia, Polonia, Pioneer Investments si divizia pentru Europa Centrala si de Est a UniCredit Group", se arata in comunicat.

UniCredit Group are peste 28 de milioane de clienti in Europa, care sunt deserviti printr-o retea bancara de 7.000 de unitati din 21 de tari. In cadrul UniCredit Group, BA-CA este responsabila pentru activitatile din Europa Centrala si de Est. Reteaua Central si Est Europeana a grupului financiar cuprinde peste 3.000 de unitati in 18 tari, iar numarul de clienti depaseste 17 milioane, potrivit reprezentantilor UniCredit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.