Semnarea parteneriatului dintre Grupul Editorial Art si Klett Gruppe aduce in Romania 125 de ani de experienta de pe cea mai mare piata de carte educationala din Europa, Germania, in conceperea si redactarea de manuale scolare si de materiale auxiliare educationale. De asemenea, noua editura creata include si dezvoltarea de manuale digitale europene, care sa cuprinda peste 400 de aplicatii multimedia.

„Avantajul grupului Art in acest parteneriat este ca beneficiem de know-how si acces, mai ales pe zona de digitalizare, care in momentul de fata este extrem de scumpa pentru noi. In educatie este foarte greu sa distingi un manual bun de unul foarte bun, iar aceste mici diferente pot fi percepute doar cu o anume expertiza, in cazul nostru, una straina”, a declarat Dan Iacob, directorul si fondatorul grupului editorial Art.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: donatas1205/Shutterstock