Peste 150 de joburi cu salarii de pana la 800 de euro la 'Arenele Carierei'

Tinerii interesati de o cariera de succes pot alege unul dintre cele peste 150 de joburi oferite de 20 de companii specializate in informatica, resurse umane, asigurari sau consultanta financiara in cadrul targului \"Arenele Carierei\".

Cele peste 20 companii participante ofera locuri de munca atat tinerilor fara experienta, cat si celor care au acumulat doi sau trei ani de munca.
Sunt disponibile joburi de operator call center in franceza sau germana, programator Java, consultant in resurse umane, specialisti in sisteme informatice de securitate, consultanti financiari sau jurnalisti la televiziunea publica.

Softwin Romania pune la dispozitia celor interesati 35 de posturi, full sau part time, pentru operatori call center, help desk officer si progratori. "Posturile de operator de call center presupun contactarea clientilor externi prin email si se adreseaza mai mult studentilor care isi pot face programul in functie orele de la facultate", a declarat, pentru Newsin, Raluca Brad, recruter de la Softwin. Pentru posturile de programatori cautam oameni cu experienta pe care cu greu ii gasim", a adaugat Brad.

Pentru posturile part time, salariile pornesc de la 200 de euro, in timp ce pentru cele cu norma intreaga salariile sunt suprinde intre 600 si 800 de eruo. UTI Group, firma specializata in software, ofera 14 locuri de munca pentru specialisti in sisteme de securitate si alte 10 posturi pentru informaticieni. Studentii interesati de practica pot sa opteze pentru un program de stagii de pratica platita in companie, timp in care isi pot incepe lucrarile de diploma.

Metro Grup ofera peste 20 posturi de controlor facturi, asistent cumparari, controlor financiar, inginer de mediu, consultant financiar.Cei interesati de o cariera in analiza imobiliara pot opta pentru una dintre pozitiile oferite de Eurisko: broker imobiliar, analist de piata, redactor la revista de imobiliare.Arenele Carierei, primul targ de cariera destinat tinerilor profesionisti din Romania, are loc intre 6 si 8 noiembrie, intre orele 10 si 18, la World Trade Center.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri