Ministrul justitiei, Monica Macovei, a primit luni seara premiul de \"Comunicator al anului 2006\" in cadrul \"Saptamanii PR-ului Romanesc\", manifestare aflata, anul acesta, la a patra editie.
"Primul cuvant este multumesc", a spus pentru inceput Monica Macovei, imediat dupa ce a primit trofeul din bronz realizat de sculptorul timisorean Peter Jecza, oferit drept premiu. Apoi, a tinut sa-i multumeasca lui Johnatan Scheele, fostul sef al Delegatiei Europene in Romania, cel care a sprijinit-o in campania anticoruptie si a recomandat-o, de altfel, pentru acest premiu.

"Am constatat ca foarte multi politicieni sunt deranjati de mesajul meu direct. Ma bucur ca, in aceasta seara, acest lucru este apreciat", a spus Monica Macovei. Ea a recunoscut ca, desi a primit premiul pentru cel mai bun comunicator, nu se condidera "nici politician, nici specialist in comunicare". insa, nu i-a iertat nici de aceasta data pe politicieni, criticand "limbajul alambicat" pe care acestia il folosesc in discursurile lor, limbaj prin care "nu reusesc sa transmita ceva" sau "evita sa spuna" lucrurilor pe nume.

In cadrul "Saptamanii PR-ului Romanesc" - eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei alaturi de International Communications - se desfasoara, in perioada 6-9 noiembrie 2006, la Athénée Palace Hilton, si Congresul International cu tema "Comunicare pentru reputatie si profit. Responsabilitate si credibilitate & Etica in Comunicare", care va include dezbateri privitoare la problemele etice din PR, conform NewsIn.De asemenea, sunt programate si o serie de alte manifestari cum ar fi: Gala Excelentei in Relatii Publice, training-ul "Are You Creative in PR - if not - why not?" si Ziua Carierei dedicata studentilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
A trait visul american si acum comunica pentru KFC si Pizza Hut