Este pentru prima data in istoria Romanian PR Awards cand se acorda un astfel de premiu. Agentia a convins juriul cu rezultatele celor sase campanii de PR inscrise in competitie, campanii implemetate in ultimul an, pentru clientii Unilever, Gabriel Rosia Montana, DTH Television Group (BOOM) si Itsy Bitsy FM. Pe langa aceasta distinctie, agentia a primit si un premiu special pentru pionierat, pentru campania de lansare a radio-ului pentru copii, Itsy Bitsy FM.

Este o mare onoare pentru noi sa fim agentia de PR a anului, cu atat mai mult cu cat nu vorbim despre o agentie de PR, ci despre un departament, creat in urma cu un an. Suntem mandri ca am avut oportunitatea sa dezvoltam proiecte complexe, unde am putut dovedi creativitate si gandire strategica, iar recunoasterea industriei ne motiveaza si ne incurajeaza sa cautam excelenta in tot ceea ce facem, spune Ioana Manoiu, PR Director al GMP.

Cum comunicam eficient in Romania? Juriul a fost format din Thomas Achelis, membru in board-ul IPRA (International Public Relations Association), Nelly Benova, Presedintele Asociatiei de PR din Bulgaria, Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice, Cristina Guseth, Director Freedom House, Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania, Gilda Lazar, Corporate Affairs Director, JTI Romania, Jrg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si presedinte de onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice, Profesor Tony Meehan, Chairman TMA Communications Limited, Dr. Calin Sabac, Partener al Academiei Europene de Relatii Publice, Adriana Saftoiu, Consilier Prezidential si Purtator de cuvnt al Presedintelui Romaniei, Sef al Departamentului de Comunicare Publica, Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania, Adrian Vasilescu, Consilier al guvernatorului BNR, Mircea Vasilescu, Redactor-sef Dilema Veche.