JCI Romania are in acest an finalisti la cele doua competitii mondiale pentru antreprenori organizate in peste 120 de tari de catre Junior Chamber International.
Primul proiect, finalist la categoria: “Cel mai bun plan de afaceri” este proiectul Fairy Land, care a plecat de la cercetarile existente ca parintii petrec din ce in ce mai putin timp cu copiii lor, ajungandu-se pana la a le neglija chiar si vacantele. Tabara Fairy Land vine in intampinarea parintilor, oferindu-le acestora sansa sa-si trimita copiii intr-o tabara placuta si relaxanta menita sa le genereze experiente de neuitat alaturi de eroii lor preferati de poveste, pe care ii cunosc si iubesc din povestile spuse de parinti inainte de a adormi.

Al doilea proiect, “Premiul pentru cel mai tanar si creativ antreprenor al anului” o are drept finalista pe Diana Elena Nitu. Ea este, la 22 de ani, managerul agentiei de publicitate Creative MDV care a fost infiintata in 2004. Printre proiectele pe care le-a dezvoltat Diana se numara mai multe site-uri de comert electronic care livreaza: flori si cadouri de lux, aranjamente florale funerare (unicul site de profil din Romania), brazi de Craciun. in plus a dezvoltat o serie de proiecte pe zona de media, o revista online pentru femei singure si o emisiune TV prin care si-a propus sa isi familiarizeze telespectatorii cu utilizarea internetului si platilor online.

JCI Romania este o organizatie tanara care va fi reprezentata in 2006 la Congresul mondial Junior Chamber International, de finalistii la cele doua competitii pentru antreprenori, fapt care demonstreaza ca antreprenoriatul care se naste acum in Romania este unul de buna calitate si mai ales competitiv intr-o economie globala in continua expansiune.

Junior Chamber International Romania este parte a Junior Chamber International - cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume. Membrii JCI sunt profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse intre 18-40 ani care vor sa se dezvolte ca lideri si sa determine schimbari pozitive in societate. JCI are peste 200.000 de membri activi in peste 120 de tari si milioane de alumni, care se implica in numeroase proiecte si programe de dezvoltare. JCI militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunitatii lor si organizeaza proiecte in domeniile: dezvoltare individuala, dezvoltare internationala, afaceri si comunitate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
ING elimina comisionul la transferurile in euro pentru unii clienti