Neversea, festivalul de muzica desfasurat in Constanta, revine cu o a doua editie, in perioada 5-8 iulie. Biletele se vor pune in vanzare incepand de miercuri, 7 februarie, la pretul de 399 lei plus taxe.

Povestea Neversea continua si in 2018: impreuna cu artisti de renume international, festivalierii vor descoperi si in acest an diversitatea muzicala, interactiunea prin muzica, dar si magia naturala a Marii Negre. Evenimentul se va desfasura pe una din plajele din municipiul Constanta, organizatorii avand in acest moment autorizatii pentru oricare din aceste plaje. Organizatorii festivalului vor analiza toate aspectele care tin de accesul participantilor, fluidizarea traficului si confortul comunitatii, urmand a se stabili in perioada imediat urmatoare care dintre aceste plaje este cea mai potrivita.

„Dupa editia din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor si nu numai. Asa ne-am dat seama si am inteles ca cel mai mare festival de pe plaja din Romania a fost un real succes si ca merita o zi in plus si artisti mai multi decat in 2017. Incepand din acest an cei care intra in taramul fantastic Neversea vor petrece 4 zile si 4 nopti de neuitat”, a declarat Bogdan Buta, general manager Neversea.

Primele 5.000 de abonamente la Neversea 2018

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 se vor pune in vanzare incepand de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 pana la ora 20.00. Pretul acestora va fi de 399 de lei plus taxe si vor putea fi achizitionate doar de catre cei care s-au inregistrat pe www.neversea.com. Vor fi disponibile si abonamentele VIP la pretul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoana care s-a inregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi functional doar incepand cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achizitiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au inregistrat pot sa mai faca acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

Neversea 2017

In cele trei zile de festival peste 153.000 de mii de participanti din tara dar si din strainatate au trecut pragul taramului primei editii a Neversea. Peste 100 de artisti internationali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima data in Romania: Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa.

Cei mai multi participanti au venit din orasele Bucuresti si Constanta, urmate de Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara. Din afara tarii, cei mai multi festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania si Statele Unite ale Americii.

Impactul financiar asupra orasului, dupa cele trei zile de festival a insemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au ramas in comunitatea locala. In medie, cei care au ajuns in Constanta pentru cel mai mare festival de pe plaja, de la malul Marii Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mancare si alte cumparaturi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri