Burda Romania isi majoreaza capitalul social cu 5,5 milioane euro

Asociatul unic al societatii Burda Romania, Burda Verlag Osteuropa, a decis majorarea capitalului social al Burda Romania cu 5,5 milioane euro, pana la suma de 12,60 milioane euro, potrivit unui anunt al companiei, remis Monitorului Oficial.

Societatea Burda Romania editeaza, in Romania, revistele Ioana, Girl, Copilul Meu, Gradina Mea De Vis, Horoscop, Secretele Bucatariei, Locuinta Mea, Men'sHealth, Perfect, Autospecial, Frizuri si revista de moda Burda.

Burda Romania SRL a inregistrat, in anul 2005, pierderi de 66.738 lei si o cifra de afaceri de 14,45 milioane lei.

Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media, a fost fondata in 1995 si editeaza peste 200 de reviste in Romania, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Kazakhstan, Serbia, Croatia si Slovenia.

Revista Burda Moden a fost infiintata, in anii '50, de catre Aenne Burda, prima femeie din landul Baden-Wurttemberg careia i-a fost inmanata Marea Cruce de Merit a Germaniei, pentru "deosebita contributie la dezvoltarea constiintei de sine a modei". Aenne Burda a infiintat apoi editura cu acelasi nume, "contribuind decisiv la dezvoltarea economica a unei tari devastate de consecintele razboiului", potrivit paginii de internet a Burda Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
STUDIU: De unde se informează românii?
Setari Cookie-uri