Asociatul unic al societatii Burda Romania, Burda Verlag Osteuropa, a decis majorarea capitalului social al Burda Romania cu 5,5 milioane euro, pana la suma de 12,60 milioane euro, potrivit unui anunt al companiei, remis Monitorului Oficial.

Societatea Burda Romania editeaza, in Romania, revistele Ioana, Girl, Copilul Meu, Gradina Mea De Vis, Horoscop, Secretele Bucatariei, Locuinta Mea, Men'sHealth, Perfect, Autospecial, Frizuri si revista de moda Burda.

Burda Romania SRL a inregistrat, in anul 2005, pierderi de 66.738 lei si o cifra de afaceri de 14,45 milioane lei.

Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media, a fost fondata in 1995 si editeaza peste 200 de reviste in Romania, Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Kazakhstan, Serbia, Croatia si Slovenia.

Revista Burda Moden a fost infiintata, in anii '50, de catre Aenne Burda, prima femeie din landul Baden-Wurttemberg careia i-a fost inmanata Marea Cruce de Merit a Germaniei, pentru "deosebita contributie la dezvoltarea constiintei de sine a modei". Aenne Burda a infiintat apoi editura cu acelasi nume, "contribuind decisiv la dezvoltarea economica a unei tari devastate de consecintele razboiului", potrivit paginii de internet a Burda Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri