Kygo, Diplo, Oliver Heldens si Alesso sunt primii artisti anuntati la editia din acest a festivalului de muzica Untold, artisti care vin pentru prima pe scena unui festival din Romania. Lor li se alatura The Prodigy, dar si Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki si altii.

Dj-ul si producatorul norvegian Kygo va urca in vara pentru prima data pe scena principala a festivalului Untold, ce se va desfasura in perioada 2-5 august. Kygo a primit pentru piesele „Firestone” si „Stole the show” discuri de aur si platina in 16 tari, fapt care l-a ajutat sa devina artistul care a atins cel mai repede 1 miliard de ascultari pe Spotify. Colaborarile cu Ellie Goulding si Selena Gomez l-au propulsat in toate topurile internationale de muzica pe primele locuri. In 2016 la Rio, Kygo a fost primul DJ invitat sa performeze la ceremonia de inchidere a jocurilor olimpice.

Diplo, Alesso si Oliver Heldens sunt celelalte nume care urca pentru prima data pe scena unui festival din Romania. Diplo este co-fondator al trupei Major Lazer si este cunoscut pentru numeroasele colaborari cu Skrillex, Justin Bieber, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher si Snoop Dog.

Alesso este DJ-ul suedez care a facut parte din trio-ul Swedish House Mafia. Si el a lucrat cu numerosi artisti internationali printre care David Guetta, Calvin Harris si Usher.

Ceilalti artisti confirmati pentru editia din acest an a festivalului de muzica din Cluj sunt Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, dar si legendara trupa The Prodigy. Acestora li se alatura Solomun, Nina Kraviz, Loco Fice, Andy C, Dub Fx, Flux Pavilion, Modestep, Noisia DJ Set, Pendului DJ Set si Wilkinson DJ Set.

Bilete Untold 2018

Pana in acest moment peste 30.000 de fani ai festivalului si-au achizitionat un abonament pentru cele patru zile. Incepand de astazi pretul abonamentelor creste la 549 de lei plus taxe si pot fi achizitionate de pe untold.com sau din retelele partenerilor.

Editia de anul trecut a strans peste 330.000 de participanti in cele 4 zile ale festivalului si peste 200 de artisti internationali, printre care Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire si Jasmine Thompson, Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) si Sigma(DJ Set) si multi alti artisti ai genurilor live acts, tehno, drum&bass si house.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri