Sapte Seri a devenit oficial, primul partener in Romania, al CTS EVENTIM AG, cea mai mare companie de live entertainment din Europa, care se ocupa de promovarea si vanzarea efectiva, anuala, a peste 40 de milioane de bilete, pentru aproximativ 100 000 de evenimente.

Compania CTS EVENTIM AG este cel mai important jucator de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment, aria sa de activitate cuprinzand atat domeniul ticketing-ului cat si cel al productiei de evenimente live.

Intrarea pe piata romaneasca a EVENTIM, companie cu o cifra de afaceri de 256 milioane euro si un profit de 32 milioane euro, in 2005, va face cunoscuta intregului continent viata culturala din Romania, dand in acelasi timp posibilitatea romanilor de a participa la orice eveniment din Europa. Un alt plus pe care acest nou sistem il aduce, este legat de caracterul simultan al tranzactiilor cu bilete, indiferent de punctul in care va aflati, serviciile EVENTIM putand fi accesate prin intermediul internetului sau direct in centrele companiei, aflate in mall-uri, marile lanturi de retail, etc.

Prin parteneriatul cu EVENTIM, evenimentele romanesti vor fi promovate in 13 tari europene, printr-o retea de 450 parteneri online Premium si peste 30 000 de parteneri care vand bilete prin sisteme online ale CTS, biletele fiind distribuite prin mai mult de 5 000 de puncte de vanzare.

Ne bucuram ca am reusit sa finalizam acest proiect de colaborare cu EVENTIM si suntem siguri ca aceasta prezenta pe piata, va asigura industriei de entertainment si leisure un plus de transparenta si omogenitate. Decizia EVENTIM de a alege Sapte Seri ca prim partener in Romania, ne onoreaza si ne intareste convingerea valorii pe care Sapte Seri o detine pe piata romaneasca a ghidurilor de informatie culturala si petrecere a timpului liber., declara Andras Kovacs, Director General Sapte Seri.

Activitatea EVENTIM de promovare si vanzare a biletelor la evenimente de orice natura, de la spectacolele de opera si pana la Campionatele Mondiale de fotbal, precum FIFA World Cup 2006, este completata de organizarea de concerte live pentru artisti precum Rolling Stones, U2, Madonna si Genesis.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri