Bogdan Mirica (28) - director de creatie al agentiei Graffiti BBDO renunta la sfarsitul lui 2006 la functie, advertising si patrie in favoarea statutului de student bursier la sectiunea de film a Universitatii Westminster, Londra.
Functia acestuia de director de creatie Graffiti BBDO va fi preluata incepand cu ianuarie 2007 de Ema Prisca, in prezent Associate Creative Director.

Bogdan a fost copywriter la Atomic TV, editorialist la Cosmopolitan si colaborator la Observator Cultural si Dilema pana in 2000, cand a intrat in publicitate ca junior copywriter. In primavara acestui an a devenit Director de Creatie. Imi pare rau ca plec acum la nici 9 luni de cand am devenit director de creatie. Imi pare bine ca plec acum cand sunt inca tanar si mai am un dram de inconstienta spune Bogdan Mirica, intr-un comunicat al agentiei.

Dupa Predu, care a plecat in martie sa creasca nivelul creativ al Croatiei, a venit, se pare, randul lui Bogdan sa exploreze noi oportunitati pentru dezvoltarea sa personala. Important este ca amandoi au dovedit, pe langa profesionalism si talent, atasament si daruire fata de echipa BBDO, iar rezultatele muncii lor de atatia ani se vad. Lui Bogdan ii multumesc personal ca si-a amanat inceperea cursurilor si a ales sa fie alaturi de noi in ofensiva 'reinventarii noastre creative' din acest sfarsit de an. si, recunosc, abia astept sa avem din nou, dupa multi ani, un director de creatie la genul feminin. Ema are determinarea si talentul de care acest departament are nevoie pentru a trece la o abordare noua, completa, a ideilor si solutiilor de comunicare adauga Catalina Cernica, Managing Director Graffiti BBDO.

In afara de copywriting, Bogdan s-a mai ocupat si cu regizatul de spoturi si cu scrisul de romane (BESTSELLER, Humanitas 2005).

Graffiti BBDO este prima agentie de publicitate din Romania, infiintata in 1991. Afiliata din 1992 la reteaua BBDO, Graffiti BBDO este unul dintre liderii pietei locale de comunicare, in mod constant premiata atat la festivaluri de creatie - Epica, New York Festivals, AdOr cat si la competitii ale eficientei EFFIE Awards Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri