La Hollywood a inceput numaratoarea inversa pana la decernarea premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc in aceasta seara de 4 martie, intr-o a 90-a editie. Celebrele Oscaruri vor fi inmanate intr-o gala prezentata de Jimmy Kimmel si vor fi acordate productiilor cinematografice de top si celor mai talentati actori in 2017, precum Meryl Streep, Tom Hanks sau Margot Robbie, scrie Entrepreneur.com.

Pentru a ne pregati asa cum trebuie pentru gala de decernare a premiilor Oscar din acest an, am trecut in revista unele dintre cele mai interesante si mai inspirate citate din filmele care au castigat Oscarul pana in prezent. Astfel, de la Lawrence of Arabia la Titanic si Moonlight, iata un numar de zece dintre cele mai inspirate citate din filmele premiate cu Oscar.

1. Marlene Dietrich in Around the World in Eighty Days, 1956:

"Never be in a hurry. You’ll miss the best parts in life". (Nu te grabi niciodata. Vei pierde cele mai bune parti ale vietii).

2. Mr. Dryden in Lawrence of Arabia, 1962:

"Big things have small beginnings, sir". (Lucrurile marete au inceputuri marunte, sir).

3. Henry Higgins in My Fair Lady, 1964:

"If you can’t appreciate what you’ve got, you better get what you appreciate". (Daca nu apreciezi ceea ce ai, atunci mai bine obtine ceea ce pretuiesti).

4.Stareta Abbess in The Sound of Music, 1965:

"When the Lord closes a door, somewhere he opens a window". (Cand Domnul inchide o usa, pe undeva deschide o fereastra.)

5. Rocky Balboa in Rocky, 1976:

"The world ain’t all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place, and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t how hard you get hit; it’s about how hard you get hit, and keep moving forward."

(Lumea nu inseamna doar raze de soare si curcubeie. Este ticaloasa si meschina, care te arunca in genunchi si te va tine mereu acolo daca ii permiti. Nici tu, nici eu sau nimeni altcineva nu poate lovi la fel de tare ca viata insasi. Dar, nu este vorba doar despre lovitura; ci despre cat de tare esti lovit si continui sa mergi inainte).

6. Gandhi in Gandhi, 1982:

"Whenever I despair, I remember that the way of truth and love has always won. There may be tyrants and murderers, and for a time, they may seem invincible, but in the end, they always fail. Think of it: always."

(Ori de cate ori disper, imi amintesc ca, calea adevarului si a iubirii a castigat intotdeauna. S-ar putea sa existe tirani si ucigasi si, pentru un timp, acestia pot parea invincibili, dar in cele din urma intotdeauna esueaza. Gandeste-te la asta: intotdeauna).

7. Jack in Titanic, 1997:

"I figure life's a gift and I don't intend on wasting it. You don't know what hand you're gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you... To make each day count".

(Cred ca viata este un dar si nu intentionez sa o pierd. Nu stii ce te asteapta de fiecare data. Invata sa iei viata asa cum este... Fa ca fiecare zi sa conteze.)

8. Maximus in Gladiator, 2000:

"What we do in life, echoes in eternity". (Realizarile noastre au ecou in eternitate).

9. Juan in Moonlight, 2016:

"At some point you've got to decide who wanna be. Can't let nobody make that decision for you". (La un moment dat, trebuie sa te decizi cine vrei sa fi. Nu poti lasa pe nimeni altcineva sa ia aceasta decizie pentru tine).

10: Frank Costello in The Departed, 2006:

"I don’t want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me". (Nu vreau sa fiu un produs al mediului meu. Vreau ca mediul meu sa fie un produs al meu).

Sursa foto: Tinseltown / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri