Nominalizatii la premiile Oscar din acest an vor primi pungi cu cadouri in care se vor afla cutii cu bijuterii comestibile, vouchere pentru vacante de 12 zile in Tanzania si voiaje in Hawaii, dar si produse de infrumusetare si alimente pentru animalele de companie care respecta principiile nutritiei holistice.

Pungile cu cadouri oferite la gala Oscar - denumite "The Everyone Wins Bags" ("Pungile 'Toata lumea castiga'") - vor fi inmanate tuturor nominalizatilor din cele patru categorii de interpretare (cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol secundar respectiv cea mai buna actrita in rol secundar), dar si cineastilor nominalizati la categoria "cel mai bun regizor", scrie Agerpres.

Fiecare punga cu cadouri va include, de asemenea, un voucher pentru antrenamente personalizate cu un instructor de fitness, produse cosmetice, un voucher pentru o vacanta in Grecia, lumanari colorate si parfumate, o cutie cu bijuterii comestibile, o carte cu retete culinare, plasturi impotriva transpiratiei axilare, suplimente pentru slabit si un colier cu diamante.

Cadourile, care valoreaza in total peste 100.000 de dolari, sunt asamblate si distribuite de compania Distinctive Assets, care acorda astfel de daruri si gala de decernare a premiilor Grammy. Compania nu este asociata in mod oficial cu Academia de film americana (Academy of Motion Picture Arts and Sciences - AMPAS), institutia care decerneaza premiile Oscar. Cadourile sunt inmanate nominalizatilor inainte de debutul galei Oscar.

Sursa foto: welcomia / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri