Cinema City a inaugurat in Iulius Mall din Cluj-Napoca cea de-a 5 sala 4DX din Romania si prima din regiunea de nord-vest a tarii. Valoarea investitiei in sala 4DX – care cuprinde 124 de locuri – este de aproximativ 850.000 de euro, fiind realizata de Cinema City Romania alaturi de compania Iulius, dezvoltatorul centrului comercial.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, devenit recent al doilea mare lant de cinematografe din lume, in urma extinderii in SUA, prin achizitia Regal Entertainment Group de catre Cineworld Group plc. Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld Group, face parte din a treia generatie a unei familii care s-a lansat in afaceri in acest domeniu in 1930, cand bunicul sau a deschis primul cinema in Haifa, Israel.

„Mooky Greidinger a pariat pe tehnologia 4DX cand multi alti operatori de cinema erau sceptici si o considerau o idee nastrusnica, atragatoare pentru public doar pe termen scurt. Insa remarcabilul lider vizionar al Cineworld a stiut ca va avea o poveste de succes. Astfel ca a investit constant si continuu in aceasta tehnologie speciala, deschizand prima sala 4DX din grup inca din 2012, urmata apoi de o crestere accelerata a numarului de sali 4DX. In plus, dupa lansarea in 2015 a primei sali 4DX din Romania, in mai putin de 3 ani am ajuns la deschiderea celei de-a 5 sali din tara noastra, parte din cele aproape 500 existente pe plan global”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Compania a incheia 2017, al zecelea an de existenta pe piata romaneasca, cu 25 dde multiplexuri cu un total de aproape 41.000 de locuri in 231 de sali, printre care se numara si 2 sali T IMAX, 5 sali 4DX si 6 sali VIP. Mai mult, doar in ultimii 3 ani, investitiile totale ale Cinema City, alaturi de dezvoltatorii centrelor comerciale, au atins un total de aproximativ 55 de milioane de euro.

Tehnologia 4DX este disponibila in salile de cinema din Mega Mall Bucuresti, City Park Mall Constanta, Shopping City Timisoara, Braila Mall si Iulius Mall din Cluj-Napoca. Aceste 5 sali reprezinta aproape 15% din totalul de 36 existente in intreaga retea Cineworld din Europa si Israel, care cuprinde 9 tari.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are 25 de multiplexuri cu un total de 231 de sali, in 18 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri