Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, devenit recent al doilea mare lant de cinematografe din lume, in urma extinderii in SUA, prin achizitia Regal Entertainment Group de catre Cineworld Group plc. Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld Group, face parte din a treia generatie a unei familii care s-a lansat in afaceri in acest domeniu in 1930, cand bunicul sau a deschis primul cinema in Haifa, Israel.

„Mooky Greidinger a pariat pe tehnologia 4DX cand multi alti operatori de cinema erau sceptici si o considerau o idee nastrusnica, atragatoare pentru public doar pe termen scurt. Insa remarcabilul lider vizionar al Cineworld a stiut ca va avea o poveste de succes. Astfel ca a investit constant si continuu in aceasta tehnologie speciala, deschizand prima sala 4DX din grup inca din 2012, urmata apoi de o crestere accelerata a numarului de sali 4DX. In plus, dupa lansarea in 2015 a primei sali 4DX din Romania, in mai putin de 3 ani am ajuns la deschiderea celei de-a 5 sali din tara noastra, parte din cele aproape 500 existente pe plan global”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont