The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiesto, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila sunt printre artistii care vor canta la Festivalul Untold, care va avea loc intre 2 si 5 august la Cluj-Napoca.

The Chainsmokers, pentru prima data in Romania

Duo-ul american, The Chainsmokers vin pentru prima data in Romania, in luna august, la festivalul Untold. Cei doi membri, Alex Pall si Andrew Taggart sunt castigatori ai unui premiu Grammy, iar melodia cu care au devenit cunoscuti - “Closer”, are peste doua miliarde de vizualizari. In 2017, acestia au lansat in colaborare cu trupa britanica Coldplay piesa “Something just like this” care in prima zi de lansare a obtinut si un record mondial. Piesa a avut peste 9 milioane de accesari intr-o singura zi, performanta nereusita de nici un artist pana in acel moment. Tot in anul 2017, revista Forbes a plasat The Chainsmokers pe locul al treilea in topul celor mai bine platiti DJ din lume, cu castiguri de peste 40 de milioane de dolari.

Jason Derulo, la Untold

Artistul american Jason Derulo vine pentru prima data pe scena festivalului Untold. In 2017 a fost prezent pe scena festivalului Neversea unde, in fata a peste 70.000 de fani a promis ca se va intoarce in Romania. A fost fascinat de caldura cu care a fost primit, dar si de energia publicului. Melodii ca si “Swalla”, “Tip toe”, “Wiggle Wiggle”, “Want to want me” si multe alte hituri care l-au consacrat se vor auzi live in vara pe scena principala a festivalului Untold.

Ceilalti artisti confirmati pentru editia din acest an a festivalului de muzica din Cluj sunt Tiesto, Don Diablo, Tujamo si Fedde Le Grand, Kshmr si Danny Avila (prezenti anul trecut la Neversea), The Asteroids Galaxy Tour si Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore si The Glitch Mob.

Bilete Untold 2018

Pana in acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului si-au achizitionat un abonament pentru cele patru zile. Abonamentele pot fi achizitionate de pe www.untold.com.

Cazare camine

Cei care nu si-au gasit inca un loc de cazare pot sa consulte site-ul festivalului Untold unde au fost publicate si posibilitatile de cazare in caminele studentesti din Cluj-Napoca.

Sursa foto: By Anthony Mooney / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri