Corporate Office Solutions, World Class Fitness si SOPOLEC Business Advisory Services va invita la conferinta internationala despre inovativitate si flexibilitate la locul de munca ce va avea loc pe 21 Noiembrie, la Hotel Novotel.
Este suficient de flexibila organizatia in care lucram pentru a se adapta atat ca mentalitate, cat si ca mod de amenajare a birourilor schimbarilor continue, la nivel global, intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai competitiv? Ce factori influenteaza performanta si creativitatea personalului unei companii? Cum se poate asigura o organizatie ca personalul sau participa in programe de sanatate? Care sunt ultimele reglementari legislative de care angajatorii trebuie sa tina cont pentru a asigura sanatatea si siguranta angajatilor la locul de munca?

Experti internationali in domenii precum managementul proiectelor, globalizare, structuri organizationale, ergonomie, design interior, programe de sanatate si fitness pentru companii, va vor oferi raspunsuri la aceste intrebari. Aceasta conferinta de jumatate de zi vine in sprijinul membrilor cu putere de decizie in companie, mai ales al specialistilor in resurse umane, demonstrand necesitatea transformarii companiei intr-o organizatie bazata pe cunoastere, in care incurajarea inovatiei, comunicarii, diseminarii informatiei si invatarii la locul de munca sunt esentiale.

In a doua parte a conferintei, participantii vor fi invitati la cocktail si networking.

Temele propuse pentru dezbatere includ:

Implementarea unor solutii care sa asigure un grad mai ridicat de flexibilitate, rapiditate si inovatie necesare in contextul competitiei globale
Arhitectura si Designul Interior fata in fata cu provocarile mediului de afaceri actual
Ultimele tendinte in amenajarea spatiilor de birouri axate pe flexibilitate si menite sa stimuleze creativitatea si cresterea performantei angajatilor
Noile dispozitii legislative menite sa asigure conditii de lucru mai bune pentru angajati
Medicina ocupationala solutii inovative pentru cresterea eficientei angajatilor prin introducerea unui program ergonomic
Tendinte in introducerea fitness-ului la locul de munca.

Daca doriti ca numele companiei dumneavoastra sa fie asociat cu cel al unei organizatii moderne, bazate pe cunoastere, primul pas ce trebuie facut este crearea unui loc de munca inovativ si flexibil.

21 Noiembrie orele 16.00 prezentari; 18.00 cocktail
Hotel Novotel
www.sopolec.com/innovative
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri