Splendid Media Interactive si agentia ad2go demareaza un parteneriat exclusiv pentru implementarea solutiilor complete de mobile marketing
Regia de vanzare publicitate online, Splendid Media Interactive (SMI), si agentia de mobile marketing ad2go au incheiat un parteneriat exclusiv, pentru implementarea, in premiera pentru Romania, de solutii complete de mobile marketing de tip pull, integrate in strategiile de comunicare si marketing interactiv.

Dezvoltarea rapida a mediului mobil de comunicare din ultimii ani a generat necesitatea completarii strategiilor conventionale de comunicare in marketing cu solutii adaptate acestui mediu deosebit de popular si in permanenta evolutie.

ad2go este prima agentie din Romania, care ofera solutii complete de mobile marketing de tip pull. Produsul media cel mai cunoscut din portofoliul ad2go este site-ul www.mfun.ro, o colectie de aplicatii gratuite, destinate terminalelor mobile. Site-ul ofera stiri si informatii din toate domeniile, precum si jocuri si aplicatii specifice, adaptate preluarii pe terminalele mobile, sub forma de continut sponsorizat. Aplicatiile distribuite prin mfun.ro includ spatiu publicitar, care este gestionat dinamic de pe serverele ad2go. Datorita acestei oferte, mfun.ro reprezinta un concept in premiera absoluta atat pe piata romaneasca, cat si pe pietele externe.

Colaborarea cu Splendid Media Interactive ne va permite sa oferim solutiile noastre inovatoare unei game largi de clienti, care sa poata beneficia rapid de avantajele adaugarii unei componente mobile mixului lor de comunicare, a declarat Radu Iancu, Managing Partner ad2go. Abordarea originala a Splendid Media, care corespunde viziunii noastre, ne asigura ca acest parteneriat va fi unul de succes pentru toate partile implicate.

In urma parteneriatului cu ad2go, Splendid Media Interactive adauga la oferta existenta si servicii de mobile marketing, venind in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii adaptate rigorilor unei piete in permanenta dezvoltare. Solutiile ad2go vor fi integrate in oferta Splendid Media Interactive, mediul mobil devenind, astfel, componenta integranta a mixului de comunicare in marketing. ad2go, in parteneriat cu SMI, reprezinta singurii ofertanti de astfel de solutii de mobile marketing, iar interfata de comunicare oferita de mfun.ro va fi disponibila numai prin Splendid Media Interactive.

Prin parteneriatul cu ad2go, ne propunem sa completam oferta de servicii a Splendid Media Interactive, pozitionand solutiile de mobile marketing separat de orice model existent, acestea devenind astfel, complementare strategiilor de marketing traditionale. Odata cu incheierea acestui parteneriat, Splendid Media Interactive isi va consolida pozitia de lider, oferind solutii complete si inovatoare de marketing., a declarat Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media Interactive.

Splendid Media Interactive va pune la dispozitia agentiei ad2go o echipa dedicata de vanzari, care o va reprezenta in relatia cu agentiile de media si clientii directi. Totodata, Splendid Media Interactive va colabora cu departamentul de marketing al ad2go pentru a oferi solutii personalizate fiecarui publisher sau potential client. Obiectivul primordial stabilit de SMI si ad2go consta in promovarea serviciilor de mobile marketing pentru ca acestea sa fie adoptate atat de agentii, cat si de clientii directi, ca parte componenta a mixului de comunicare in strategiile proprii de marketing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri