Pentru prima data, Itsy Bitsy FM, primul radio pentru copii, trage un semnal de alarma cu privire la acest subiect. Sub titlul “Apara inocenta copilului tau”, Itsy Bitsy lanseaza o campanie educationala, care ii indeamna pe parinti si bunici sa fie atenti la mesajele care ajung la copiii lor, deoarece „Copiii fac ce vad”. Mesajul este transmis printr-un vizual surprinzator – o papusa legata la ochi, amenintata de niste soldatei de plumb - creat de agentia GMP.

In perioada noiembrie-decembrie, campania va putea fi vazuta in machete de presa in revistele pentru copii si parinti si panotaj stradal.

„Trebuie sa alegem cu grija mesajele la care ne expunem copiii. Ei sunt la varsta la care asimileaza informatii, la care incep sa-si faca o imagine despre lumea inconjuratoare si este responsabilitatea noastra sa le oferim imaginea corecta. Itsy Bitsy FM ajuta parintii sa-si creasca copiii sanatos”, spune Nadia Tataru, General Manager Itsy Bitsy FM.

Echipa GMP implicata in acest proiect este formata din Mirela Angelescu, Client Service Director, Ramona Sima Group Account Director, Daniela Nedelschi Art Director si Ioana Munteanu Copywriter. Din partea Itsy Bitsy FM a participat la proiect Nadia Tataru, General Manager.

Itsy Bitsy FM, pe 99,3 FM, este singurul post de radio din Romania dedicat copiilor si parintilor. in timp ce pentru copii postul reprezinta cel mai tare loc de joaca, pentru parinti reprezinta un mediu sanatos pentru copiii lor. in esenta, radio Itsy Bitsy este un mijloc de educatie alternativa. Bazate pe multa interactivitate, emisiunile postului au fost gandite pentru a urmari o zi obisnuita din viata unui copil, cu toate momentele ei.

Itsy si Bitsy, personajele principale ale radioului, incep ziua alaturi de copii si ii ajuta sa se pregateasca de scoala sau gradinita. in „Matinal cu Itsy si Bitsy” (de la 7 la 9 in fiecare dimineata) informatiile utilitare fac diminetile mai usoare pentru parinti. Cu Itsy si cu Bitsy, copiii se trezesc, mananca si merg cu placere catre scoala si gradinita, scutindu-i pe parinti de “de ce”-uri la prima ora. Copiii suna in fiecare dimineata la radio si vorbesc cu eroii lor preferati.

Copiii ii pot asculta pe Itsy si Bitsy si in alte emisiuni cum ar fi “Zimitot” sau “Misiunile lui Itsy si ale lui Bitsy”. Zimitot este robotul de bord al navei spatiale, care stie tot, despre orice, pentru ca s-a conectat la internet. Daca-l vor asculta pe Zimitot, copiii vor sti ce este curentul electric, care este istoria telefonului, cum s-a descoperit ciocolata, cum se propaga sunetul, etc. Zimitot este cel care ii ajuta pe Itsy si Bitsy in misiunile lor extraterestre, in lupta lor impotriva raului din Galaxia Xarazon, galaxia din care vin cei doi copii extraterestri.