Conceputa pentru promovarea noii extraoptiuni Happy Number, campania este sustinuta, pe langa componenta ATL alcatuita din spoturile ““Disco” & “The town square” si de print, outdoor, radio, stickere si web.
Prin noua oferta, Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a comunica pe indelete cu o persoana apropiata si, implicit, sansa de a o face fericita pe aceasta, in fiecare clipa.

“De Craciun este cea mai activa perioada pentru vanzarile telefoniei mobile si toti competitorii pregatesc oferte generoase. In acest context comunicarea trebuie sa faca "the extra mile" ca sa convinga potentialii clienti. Provocarea briefului promotiei de Craciun Vodafone 2006 a fost in primul rand strategica, si anume: integrarea strategiei de comunicare a marcii cu oferta promotionala de anul acesta. Campania noastra porneste de la un insight de copil: "cum reuseste Mos Craciun sa faca intr-o singura noapte ata de multi oameni fericiti?" Si raspunsul este: traind cu intensitate fiecare clipa”, Adrian Botan, Director de Creatie pe Europa Centrala si de Est, McCann Erickson.

Pentru realizarea celor doua spoturi, McCann a colaborat cu casa de productie Multimedia Est si cu regizorul Marco Kalantari. Filmarile au avut loc in Bucuresti, in barul Loggia pentru spotul “Disco” si pe Calea Victoriei, in piateta din fata teatrului Odeon pentru “The town square”, informeaza un comunicat al agentiei.

Pentru a sugera oprirea timpului, s-a apelat la o tehnica de filmare speciala – “time slice”. Tehnica presupune folosirea a 60 de camere foto care pot surprinde subiectul nemiscat din unghiuri de vedere multiple. Tehnica folosita este similara cu cea folosita in filmul Matrix.

Echipa care a realizat campania este compusa din: Adrian Botan - Creative Director, Andrei Tripsa - Group Creative Director, Razvan Chifu - Art Director, Catalin Dobre – Copywriter, Tiberiu Munteanu - Head of Production, Lavinia Lumezeanu - A/V Producer, Demetra Garbasevschi - Group Account Director, Cristina Jura - Senior Account Manager, Doina Ionescu - Account Manager, Miruna Pop - Junior Account Executive. Din partea Vodafone: Romina Tazlaoanu – Advertising Manager, Luminita Bostinaru – Senior Brand Manager, Iulia Pacesila – Brand Communication Project Manager.