TVR alege Telespectatorul anului

Televiziunea Romana isi sarbatoreste, la finalul acestui an, cea de-a 50-a aniversare. Drept pentru care, acest REVELION 50 va acorda importanta cuvenita telespectatorului, cel care justifica existenta oricarei televiziuni din lume!

Opt regiuni din tara, plus Bucurestiul, se vor intrece intr-un concurs maraton, cu mai multe etape, iar pe 31 decembrie, dupa miezul noptii, va fi desemnat Telespectatorul Anului, castigatorul unui premiu substantial.

Orasele care reprezinta cele opt regiuni ale tarii sunt Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Constanta, Baia Mare, Iasi, Craiova, plus Bucuresti. Din fiecare regiune, vor fi selectati, in cadrul unor semifinale, desfasurate in perioada 26-30 decembrie, cate 5 de concurenti din provincie si 10 din Bucuresti. Astfel, in Marea Finala se vor intrece 50 de concurenti reprezentand, practic, intreaga tara, anunta un comunicat al departamentului de comunicare din cadrul TVR.

Inscrierile pentru concurs constau in completarea unui set de 30 de intrebari, legate de istoricul TVR, lpe site-ul dedicat competitiei, si confruntarea cu o comisie formata din reprezentanti ai TVR, in fiecare dintre orasele intrate in competitie.

128 de telespectatori s-au inscris deja pe site-ul mentionat mai sus, in mai putin de 5 zile de la lansarea anuntului de catre TVR. Prima preselectie, inainte de semifinale, se desfasoara joi, 23 noiembrie, la Craiova, incepand cu ora 16.00, la Casa de Cultura a Studentilor. Cei inscrisi deja pe site-ul concursului, dar si cei care vor sa raspunda direct juriului sunt asteptati la Craiova sa isi incerce sansa la titlul de Telespectatorul Anului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și Coca Cola
Setari Cookie-uri