Daca felul in care moare un om spune multe despre viata sa, atunci ultima lui zi spune si mai multe. Plecand de la aceasta ipoteza, o noua serie de documentare dezvaluie secrete, defecte psihologice si evenimente care au condus la moartea tragica, de multe ori in conditii cumplite si misterioase, a sase simboluri mondiale.
Revelatoare si absolut fascinante, episoadele seriei "Ultimele 24 de ore" vor prezenta ultima zi din viata fiecarei celebritati, in incercarea de a intelege cum a ajuns respectiva persoana sa moara, adesea in culmea gloriei, in imprejurari tragice, informeaza un comunicat al Discovery. Nu este vorba despre biografii obisnuite, ci de povesti politist- psihologice, care pun accent mai degraba pe motivul pentru care s-a intamplat ceva, decat pe individul care a facut acel gest. Misterul se ascunde dincolo de acest "de ce"...

Seria "Ultimele 24 de ore" prezinta povestile tragice ale lui Sid Vicious, John Belushi, River Phoenix, Hunter S. Thompson, John Kennedy Jr. si Marvin Gaye.

Sid Vicious

Simbol punk, suspect de crima si dependent de heroina, Sid Vicious tocmai fusese eliberat din inchisoarea Rikers, din New York City. Dupa o noapte in care si-a sarbatorit libertatea alaturi de prieteni si familie, se trezeste brusc. Decis sa se autodistruga, Sid isi administreaza o doza masiva de heroina. Este gasit mort a doua zi de dimineata. Programul "Ultimele 24 de ore" sondeaza trecutul lui Sid, pentru a dezvalui o serie de evenimente care au dus la moartea sa si prezinta pentru prima data un fapt socant, care pune intr-o noua lumina ultima zi din viata lui.

John Belushi

Legendarul actor de comedie John Belushi este prins in vartejul unei orgii alimentate de droguri, in Los Angeles, departe de cei care il iubesc si il protejeaza fata de propriile excese. Belushi se lupta de sapte ani cu dependenta de droguri. Pe parcursul unei nopti intregi ingereaza cantitati masive de droguri, care il doboara intr-un final. Corpul lui nu mai poate lupta cu efectele toxice. Programul prezinta originile dependentei de droguri a lui Belushi si dezvaluie evenimentele care l-au impins sa faca acel ultim gest nesabuit.

River Phoenix

Dupa o zi grea pe platourile de filmare, baiatul de aur al Hollywood-ului, River Phoenix, se duce intr-un celebru club de noapte din Los Angeles, The Viper Room. Este nerabdator sa urce pe scena si sa improvizeze cu prietenii sai. E un moment pe care il asteapta de mult. Cand planurile se schimba, Phoenix, dezamagit, ingereaza un cocktail mortal de droguri, iese impleticindu-se din club si se prabuseste pe trotuar. Paramedicii nu reusesc sa il resusciteze si River Phoenix moare in scurt timp. Programul "Ultimele 24 de ore" reconstituie ultima zi din viata lui River Phoenix, relatand povestea tragica a unui tanar cu o viata dominata de presiunea constanta a jocului actoricesc.

Hunter S. Thompson

Hunter S. Thompson era un scriitor prins in trupul unei vedete de muzica rock. Legendarele lui aventuri, alimentate de droguri, au stat la baza unei mostre clasice de literatura a secolului XX. Escapadele dezlantuite ale lui Thompson si felul in care contesta in mod constant autoritatea l-au transformat intr-un erou pentru o generatie intreaga de rebeli din toata lume. Dar, in final, nu a fost de ajuns. O viata intreaga in care a consumat in exces alcool si droguri si-a cerut, in cele din urma, tributul. La 67 de ani, cu un picior rupt, doua operatii la sold si cu dureri cronice, Thompson nu se mai putea ridica la inaltimea legendei pe care o crease. Pe 20 februarie 2005 a decis sa puna capat acestei povesti folosind unul dintre obiectele lui preferate, o carabina Smith and Wesson 45. Programul "Ultimele 24 de ore" prezinta viata acestui geniu tulburat si dezvaluie de ce singura modalitate lui de evadare a fost un glont tras in tampla.

Marvin Gaye

In ultima sa zi de viata, superstar-ul de muzica soul Marvin Gaye este deprimat si paranoic. si-a anulat ultimul turneu si s-a ascuns in casa parintilor sai din Los Angeles, California. isi administreaza cantitati tot mai mari de droguri, care alimenteaza tensiunea crescanda din casa. in scurt timp, lupta de-o viata pe care a dat-o cu tatal sau, pentru putere, explodeaza intr-un punct culminant violent: Marvin il provoaca pe tatal sau sa il impuste de doua ori. Programul prezinta copilaria plina de violenta a Printului Motown, dezvaluind originile relatiei incordate pe care o avea Marvin cu tatal sau, un om foarte sever, si incercand sa inteleaga lupta acestuia cu drogurile.

John Kennedy Jr.

John Kennedy Jr. facea parte din familia regala americana, fiind un simbol cultural. Promisiunea lui de a se ridica la inaltimea mostenirii politice lasate de tatal sau a fost retezata brutal deasupra Oceanului Atlantic, intr-o noapte de iulie. Moartea lui Kennedy, a sotiei si a cumnatei sale a fost rezultatul unei serii de decizii neinspirate luate de Kennedy in ultima sa zi de viata. O zi chinuita de stres, cand viata lui depindea de abilitatea de a gandi cat mai limpede. Programul "Ultimele 24 de ore" examineaza sirul de evenimente care au condus la moartea lui tragica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri