Noua companie de relatii publice, The Practice - powered by Leo Burnett, este operationala. Noii membrii ai echipei sunt Gabriela Lungu, Stefania Stavrositu, Alina Mincan si Marta Togan.
Gabriela Lungu (30) este Managing Partner al companiei de relatii publice The Practice powered by Leo Burnett. ExManaging Director al Ogilvy PR Worlwide, agentie pe care a condus-o timp de 4 ani, Gabriela Lungu are o expertiza complexa de peste 10 ani in comunicare, abordand rand pe rand domenii ca jurnalismul, creatia publicitara si consultanta de relatii publice si acumuland experienta in diverse industrii ca FMCG, tehnologie, financiar, sanatate etc. Gabriela are o diploma internationala in Management Strategic la University of Cambridge si este absolventa de jurnalism. Vorbeste fluent engleza si franceza, iar printre hobby-urile sale se numara calatoriile, cartile despre nutritie si decoratiunile interioare.

Stefania Stavrositu (26) s-a alaturat echipei ocupand pozitia de Senior Consultant. Alaturi de proiectele de corporate PR si consumer PR, activitatea sa se va concentra si pe componenta de new business. stefania are o experienta de peste sapte ani in domeniul relatiilor publice, ocupand anterior pozitia de Account Director al Ogilvy PR, unde a ajutat la adaugarea in portofoliul companiei a unor clienti ca MOL Romania, Colgate-Palmolive, Globe Trade Centre, Energy Holding, Friesland etc. stefania este de asemenea un specialist in descoperirea oportunitatilor de CSR, cu precadere in parteneriat cu ONG-urile din Romania. Vorbeste fluent engleza si spaniola, iar pescuitul este una din activitatile care o relaxeaza.

Alina Mincan (25) face parte din echipa The Practice pe pozitia de Consultant. Experienta in domeniul relatiilor publice si-a consolidat-o lucrand ca Account Manager pentru agentia Ogilvy PR, unde a coordonat printre altele si conturile Carpatcement si Milli/Friesland Foods. Absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine Specializarea Limbi Moderne Aplicate, Alina si-a finalizat studiile in domeniu in Marea Britanie, in cadrul Liverpool Hope University College. Vorbeste fluent engleza si franceza si este pasionata de dans si calatorii.

Marta Togan (25) s-a alaturat ca Junior Consultant echipei. Marta a fost Senior Account Executive la Ogilvy PR, dupa ce a lucrat un an de zile in publicitate, la Y&R/Team Advertising. Marta a acumulat experienta in principal in real estate, fiind responsabila de intreaga activitate pentru GTC Romania, numarand 3 proiecte 2 rezidentiale si unul de birouri. Marta Togan este absolventa a Facultatii de Jurnalism, continuandu-si specializarea in relatii publice in cadrul University of Westminster (Londra, Marea Britanie), obtinand Master of Arts in Public Communication and Public Relations. Vorbeste fluent engleza si franceza si este pasionata de cinematografie si televiziune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri