GMP si-a completat echipa cu trei oameni noi ai departamentului de PR
Veronica Harth, 25 de ani, este noul Senior PR Executive al agentiei GMP. Veronica a terminat Facultatea de Jurnalism si a lucrat trei ani in presa, iar ultimii 2 ani i-a petrecut in departamentul de PR al agentiei Graffiti BBDO. A fost implicata in implementarea strategiilor de comunicare corporate pentru companii multinationale precum Ericsson Telecommunication Romania, dar si pentru Clubul Roman de Presa. Ii plac pisicile, cafenelele si filmele politiste.

Denisa Rafila, 31 de ani, s-a alaturat echipei de PR GMP pe pozitia de PR Executive. Ea a venit de la Tempo Advertising unde s-a ocupat de conturi precum Roche Romania, Agricola Bacau, Interamerican si Orangina. A terminat Facultatea de litere, sectia engleza-spaniola si urmeaza cursurile unui master de Comunicare si Relatie cu Presa in cadrul Universitatii Spiru Haret. Ii place sa calatoreasca si sa cunoasca oameni interesanti.

Irina Alexandru, 24 de ani, completeaza echipa de PR GMP, din pozitia de PR Executive. Absolventa de ASE, Facultatea de comert, Irina are peste 2 ani experienta in marketing si PR, preponderent pe campanii sociale. In prezent, urmeaza un master in comunicare si relatii publice la Universitatea David Ogilvy. Vorbeste fluent italiana, spaniola si engleza. Adora oamenii, teatrul, muzica buna si viata in general.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Paradigma Film, afacerea de productie video pornita de trei jurnalisti
Setari Cookie-uri