GMP si-a completat echipa cu trei oameni noi ai departamentului de PR
Veronica Harth, 25 de ani, este noul Senior PR Executive al agentiei GMP. Veronica a terminat Facultatea de Jurnalism si a lucrat trei ani in presa, iar ultimii 2 ani i-a petrecut in departamentul de PR al agentiei Graffiti BBDO. A fost implicata in implementarea strategiilor de comunicare corporate pentru companii multinationale precum Ericsson Telecommunication Romania, dar si pentru Clubul Roman de Presa. Ii plac pisicile, cafenelele si filmele politiste.

Denisa Rafila, 31 de ani, s-a alaturat echipei de PR GMP pe pozitia de PR Executive. Ea a venit de la Tempo Advertising unde s-a ocupat de conturi precum Roche Romania, Agricola Bacau, Interamerican si Orangina. A terminat Facultatea de litere, sectia engleza-spaniola si urmeaza cursurile unui master de Comunicare si Relatie cu Presa in cadrul Universitatii Spiru Haret. Ii place sa calatoreasca si sa cunoasca oameni interesanti.

Irina Alexandru, 24 de ani, completeaza echipa de PR GMP, din pozitia de PR Executive. Absolventa de ASE, Facultatea de comert, Irina are peste 2 ani experienta in marketing si PR, preponderent pe campanii sociale. In prezent, urmeaza un master in comunicare si relatii publice la Universitatea David Ogilvy. Vorbeste fluent italiana, spaniola si engleza. Adora oamenii, teatrul, muzica buna si viata in general.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri