QB Promotion a castigat acest cont in urma unui pitch in luna septembrie, solicitat de agentul exclusiv pentru inchirierea spatiilor comerciale ale mall-ului, compania Activ Consulting, birou asociat Cushman & Wakefiled. Activ Consulting asigura servicii de management si marketing pentru intreg complexul European Retailpark Sibiu.

Venind cu identitatea de brand, Promenada Mall a solicitat participantilor la pitch elaborarea strategiei de comunicare si a signalisticii indoor si outdoor. QB Promotion a castigat componenta de comunicare urmand a desfasura pentru Promenada Mall proiectele de strategie, creatie, media planning & buying, PR & BTL si productie publicitara, informeaza un comunicat al agentiei.

Cu un timing strans de pregatire, posibil doar prin comunicare eficienta cu clientul si incredere reciproca, primul proiect a fost un succes: lansarea publica a brandului Promenada Mall.

Mixul de comunicare a urmarit mai multe componente: ATL, PR si BTL. QB Promotion a realizat pentru Promenada Mall atat conceptul de lansare cat si promovarea si implementarea acestuia. QB Promotion comunica deschiderea primului mall din Sibiu