QB Promotion a dat tonul festivitatilor la deschiderea primului mall din viitoarea capitala culturala europeana. Promenada Mall este un brand nou creat special pentru Sibiu, in cadrul parcului comercial European Retailpark Sibiu.
QB Promotion a castigat acest cont in urma unui pitch in luna septembrie, solicitat de agentul exclusiv pentru inchirierea spatiilor comerciale ale mall-ului, compania Activ Consulting, birou asociat Cushman & Wakefiled. Activ Consulting asigura servicii de management si marketing pentru intreg complexul European Retailpark Sibiu.

Venind cu identitatea de brand, Promenada Mall a solicitat participantilor la pitch elaborarea strategiei de comunicare si a signalisticii indoor si outdoor. QB Promotion a castigat componenta de comunicare urmand a desfasura pentru Promenada Mall proiectele de strategie, creatie, media planning & buying, PR & BTL si productie publicitara, informeaza un comunicat al agentiei.

Cu un timing strans de pregatire, posibil doar prin comunicare eficienta cu clientul si incredere reciproca, primul proiect a fost un succes: lansarea publica a brandului Promenada Mall.

Mixul de comunicare a urmarit mai multe componente: ATL, PR si BTL. QB Promotion a realizat pentru Promenada Mall atat conceptul de lansare cat si promovarea si implementarea acestuia. QB Promotion comunica deschiderea primului mall din Sibiu
Prima promotie Promenda Mall va intampina sibienii cu un premiu de exceptie: un autoturism. Pentru aceasta participantii trebuie sa faca cumparaturi in Centrul Comercial Promenada Mall si sa urmareasca instructiunile comunicate. De asemenea amatorii de cumparaturi sunt invitati sa asculte radiourile locale din Sibiu pentru ca vor putea participa la concursuri radio avand sansa de a castiga cumparaturi din magazinele participante. De Craciun QB Promotion si Promenada Mall ii asteapta pe clientii modernului mall cu noi surprize: o tombola cu premii importante.

Echipa care a pregatit proiectul este formata din: Doinita Costache Activ Consulting, Cristina Berar Account Manager; Alexandra Oprea Senior Account Executive, Sorana Ene- Production Manager si Iuliana Albu Pr & Media Executive.

QB Promotion, agentie infiintata in 2001, s-a dezvoltat in principal pe componenta BTL. Beneficiind insa de increderea clientilor sai, agentia a dezvoltat din ce in ce mai mult campaniile sale si pe componentele de ATL si PR. In prezent agentia ofera servicii de comunicare integrata si organizare de evenimente speciale. Printre clientii agentiei se numara, pentru diverse servicii asigurate, nume cum sunt Coca-Cola, Masterfoods, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Esplanada, Centrul Comercial Carrefour Colentina, Centrul Comercial Carrefour Brasov, Centrul Comercial Feeria, City Mall, Wizrom, Sensi Blu, Eurial Leasing, HAT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri