Creatia Lowe are un avocat (Eduard Dedu), o frantuzoaica (Amandine Heyndricks), o specialista in matematica (Alexandra Manoila), o lingvista cu master in Germania (Maria Andrei) si doi clujeni absolventi de design (Iancu Barbarasa si Florian Nistor).

Copywriter-ul Eduard Dedu a renuntat la avocatura in favoarea advertisingului. Citeste tot ce-i cade in mana, iar curiozitatea il face sa aiba raspuns pentru orice. La Lowe, Eduard aduce si experienta castigata la BBDO. äimi place in publicitate pentru ca presupune multa logica, simt al nuantelor, discernamant si mobilitate mentalaö, spune Eduard.

Art Directorul Amandine Heyndricks vine din Rpingnan, un oras frantuzesc aflat la granita cu Spania. Studenta la facultatea de Design si Strategie Publicitara, a venit in Romania acum un an si jumatate, la practica. I-au placut oamenii si berea ieftina  si a ramas aici. ôIubesc acest job, pentru ca exista diversitate. Niciodata nu e la felö, spune Amandine.

Alexandra Manoila este Copywriter absolvent de Matematica. Prefera insa publicitatea programarii, pentru ca ii place ôjoaca de-a libertatea. Este un domeniu care iti permite sa , dar in acesasi timp sa fii riguros si sintetic in gandireö, spune Alexandra. A mai lucrat la TBWA, ii plac jazz-ul, barurile, branza mucegaita si filmele vechi.

Maria Andrei vine Copy la Lowe cu facultatea de Limbi Straine terminata, cu un master in Germania si ceva experienta in advertising, castigata mai ales la Draft. Citeste multa literatura americana si este mereu la curent cu tot ce se intampla, ii place variatia, dar si faptul ca poate sa vina in adidasi la birou. Nu apreciaza si spera sa schimbe lipsa de originalitate a publicitatii locale. La Lowe, ii plac mult colegii si atmosfera destinsa.

Iancu Barbarasa, nou Art Director la Lowe, considera ca ôdaca nu faci ceea ce iti place, trebuie sa-ti schimbi meseriaö. Iancu este pasionat de fotografie, identitate vizuala si branding, dar si de mersul pe bicicleta, manga si animeuri. Iancu are o experienta variata - a fost editor foto la un ziar, grafic designer la o firma de outdoor, a lucrat intr-un birou de arhitectura si la o agentie de publicitate. A lucrat si la identitatea Clujului, in proiectul sau de diploma la Universitatea de Arte si Design din oras.

Coleg de facultate cu Iancu Barbarasa, Art-ul Florian Nistor are sase ani de experienta in web design, productie video, efecte vizuale, 3D, animatie, advertising, chiar si design interior. ii place sa danseze toata noaptea si sa se uite la filme, insa de dragul efectelor, nu al povestii. Pentru el, Lowe este o agentie care ôpoate sa faca si face ce promite. Noii veniti in noua Lowe sunt profesionisti de calitate, care formeaza o echipa profiö, crede Florin.

Din aceasta toamna, Creatia Lowe este structurata in trei Creative Groups, conduse de Diana Angelescu & Avi Giosanu, Andreea Chirica si Raluca Ciupercescu, Group Creative Directori.