Radu Teodorescu este noul A/V/P (Audio/ Video/ Photo) Production Manager Lowe & Partners. Radu si-a inceput cariera la Playboy, unde a evoluat de la arhiva, la junior foto producer si pana la foto producer. intre Playboy si Lowe, Radu a lucrat sase ani in publicitate, ca Photo Producer, AV Producer si AVP Production Manager, in mai multe agentii multinationale, printre care BBDO.

Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Radu nu a activat nici o secunda in domeniu, insa sustine ca facultatea de Constructii Civile i-a prins bine, pentru ca l-a invatat ce inseamna pragmatism si minte limpede, la subiect. Lui Radu ii place Productia pentru ca inseamna organizare, munca in echipa si provocari noi la fiecare proiect. Plus ca tot timpul inveti ceva nou, deci nu te lasa sa te plictisesti sau sa te plafonezi".

La Lowe ii place pentru ca se simt prospetimea, capacitatea si cheful de a face lucruri misto, iar echipa e pusa pe treaba". spune el intr-un comunicat al agentiei. Insight-ul pe care-l aduce de la Playboy este ca "femeile nu mai au nici un farmec atunci cand sunt job si trebuie sa fii profi ... in schimb, party-urile erau SUPER tari, cel putin la 20 ani". Si, desi femeile nu mai sunt jobul lui, la Lowe e inconjurat de multe.

Si cum calatorie fara fotografie nu se poate, nu-si tradeaza pasiunea pentru fotografie nici in timpul liber, pe care si-l petrece neaparat in aer liber alpinism, mountain biking, ski, rafting.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un tanar absolvent castiga 2.000/lei in audit. Salariul se dubleaza