Branzas a redesenat brandul Ciucas pentru a pune n valoare principalele sale atribute obtinnd un raport optim ntre elementele care transmit valorile si mesajul brandului. Pentru a-i oferi distinctivitate si vizibilitate n raft n raport cu competitia a fost creat un nou si original recipient PET de 2L avnd o forma unica, placuta si foarte ergonomica. Am urmarit sa cream o forma organica, curgatoare, rotunda, care te mbie sa prinzi recipientul n mna si sa gusti o bere buna. Prin redesenarea brandului si a ambalajului credem ca am reusit sa oferim publicului un motiv n plus sa doreasca experienta Ciucas si sa se bucure de ea Bogdan Brnzas . Ciucas va beneficia n continuare de serviciile Branzas pentru realizarea standardelor de brand si comunicare precum si transpunerea acestora n brand book.

Proiectul ncununeaza 6 luni de eforturi comune pentru repozitionarea brandului Ciucas. S-a dorit reasezarea valorilor Ciucas pe baza noii pozitionari. Ciucas este berea de la munte si am dorit ca Branzas sa redeseneze brandul pentru a impune acest avantaj, precum si cel al traditiei ndelungate de care celelalte branduri din segmentul economic nu beneficiaza. Branzas ne-a oferit experienta sa de 10 ani pe proiecte de branding si packaging pentru bere si FMCG Harry Ioncica, Brand Manager Ciucas .

Pe cartea de vizita Branzas scrie consultanti de branding si design nca din 1994. Pionieratul nostru a deschis calea catre o mai buna ntelegere si utilizare a brandingului si designului, domenii noi si de nisa pentru Romnia. Am deschis mpreuna cu Ursus portile unui domeniu nca neexplorat nsa cu potential extraordinar pentru Romnia, ntr-un moment n care brandurile puternice erau inexistente. La 10 ani de la crearea lui Ursus cel mai important brand de bere din Romnia, apoi al lui Keller, adaugam cu mndrie n portofoliul nostru nca un brand al CBR. Compania de Bere Romnia este membra a SabMiller plc si este unul dintre clientii nostri traditionali Bogdan Brnzas .

Despre Branzas

Branzas (www.branzas.ro), anul nfiintaii 1994, Cluj-Napoca, este prima agentie romneasca de consultanta pentru branding si design. Primul brand creat de Branzas a fost Ursus n 1995. Printre clientii agentiei se numara Autonet, Connex, Compania de Bere Romania, Elis, Gregorys Romania, IBM, Lafarge, Microsoft, MOL, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard & Snacks, Tiriac Holdings, Tiriac Auto.