Al treilea brand de bere al Companiei de Bere România din portofoliul Branzas
Branzas a redesenat brandul Ciucas pentru a pune în valoare principalele sale atribute obtinând un raport optim între elementele care transmit valorile si mesajul brandului. Pentru a-i oferi distinctivitate si vizibilitate în raft în raport cu competitia a fost creat un nou si original recipient PET de 2L având o forma unica, placuta si foarte ergonomica. « Am urmarit sa cream o forma organica, curgatoare, rotunda, care te îmbie sa prinzi recipientul în mâna si sa gusti o bere buna. Prin redesenarea brandului si a ambalajului credem ca am reusit sa oferim publicului un motiv în plus sa doreasca experienta Ciucas si sa se bucure de ea – Bogdan Brânzas ». Ciucas va beneficia în continuare de serviciile Branzas pentru realizarea standardelor de brand si comunicare precum si transpunerea acestora în brand book.

« Proiectul încununeaza 6 luni de eforturi comune pentru repozitionarea brandului Ciucas. S-a dorit reasezarea valorilor Ciucas pe baza noii pozitionari. Ciucas este berea de la munte si am dorit ca Branzas sa redeseneze brandul pentru a impune acest avantaj, precum si cel al traditiei îndelungate de care celelalte branduri din segmentul economic nu beneficiaza. Branzas ne-a oferit experienta sa de 10 ani pe proiecte de branding si packaging pentru bere si FMCG – Harry Ioncica, Brand Manager Ciucas ».

Pe cartea de vizita Branzas scrie consultanti de branding si design înca din 1994. Pionieratul nostru a deschis calea catre o mai buna întelegere si utilizare a brandingului si designului, domenii noi si de nisa pentru România. « Am deschis împreuna cu Ursus portile unui domeniu înca neexplorat însa cu potential extraordinar pentru România, într-un moment în care brandurile puternice erau inexistente. La 10 ani de la crearea lui Ursus – cel mai important brand de bere din România, apoi al lui Keller, adaugam cu mândrie în portofoliul nostru înca un brand al CBR. Compania de Bere România este membra a SabMiller plc si este unul dintre clientii nostri traditionali – Bogdan Brânzas ».

Despre Branzas

Branzas (www.branzas.ro), anul înfiintaii 1994, Cluj-Napoca, este prima agentie româneasca de consultanta pentru branding si design. Primul brand creat de Branzas a fost Ursus în 1995. Printre clientii agentiei se numara Autonet, Connex, Compania de Bere Romania, Elis, Gregory’s Romania, IBM, Lafarge, Microsoft, MOL, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard & Snacks, Tiriac Holdings, Tiriac Auto.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si