Al treilea brand de bere al Companiei de Bere RomÔnia din portofoliul Branzas
Branzas a redesenat brandul Ciucas pentru a pune ţn valoare principalele sale atribute obtinÔnd un raport optim ţntre elementele care transmit valorile si mesajul brandului. Pentru a-i oferi distinctivitate si vizibilitate ţn raft ţn raport cu competitia a fost creat un nou si original recipient PET de 2L avÔnd o forma unica, placuta si foarte ergonomica. ź Am urmarit sa cream o forma organica, curgatoare, rotunda, care te ţmbie sa prinzi recipientul ţn mÔna si sa gusti o bere buna. Prin redesenarea brandului si a ambalajului credem ca am reusit sa oferim publicului un motiv ţn plus sa doreasca experienta Ciucas si sa se bucure de ea ľ Bogdan BrÔnzas ╗. Ciucas va beneficia ţn continuare de serviciile Branzas pentru realizarea standardelor de brand si comunicare precum si transpunerea acestora ţn brand book.

ź Proiectul ţncununeaza 6 luni de eforturi comune pentru repozitionarea brandului Ciucas. S-a dorit reasezarea valorilor Ciucas pe baza noii pozitionari. Ciucas este berea de la munte si am dorit ca Branzas sa redeseneze brandul pentru a impune acest avantaj, precum si cel al traditiei ţndelungate de care celelalte branduri din segmentul economic nu beneficiaza. Branzas ne-a oferit experienta sa de 10 ani pe proiecte de branding si packaging pentru bere si FMCG ľ Harry Ioncica, Brand Manager Ciucas ╗.

Pe cartea de vizita Branzas scrie consultanti de branding si design ţnca din 1994. Pionieratul nostru a deschis calea catre o mai buna ţntelegere si utilizare a brandingului si designului, domenii noi si de nisa pentru RomÔnia. ź Am deschis ţmpreuna cu Ursus portile unui domeniu ţnca neexplorat ţnsa cu potential extraordinar pentru RomÔnia, ţntr-un moment ţn care brandurile puternice erau inexistente. La 10 ani de la crearea lui Ursus ľ cel mai important brand de bere din RomÔnia, apoi al lui Keller, adaugam cu mÔndrie ţn portofoliul nostru ţnca un brand al CBR. Compania de Bere RomÔnia este membra a SabMiller plc si este unul dintre clientii nostri traditionali ľ Bogdan BrÔnzas ╗.

Despre Branzas

Branzas (www.branzas.ro), anul ţnfiintaii 1994, Cluj-Napoca, este prima agentie romÔneasca de consultanta pentru branding si design. Primul brand creat de Branzas a fost Ursus ţn 1995. Printre clientii agentiei se numara Autonet, Connex, Compania de Bere Romania, Elis, Gregoryĺs Romania, IBM, Lafarge, Microsoft, MOL, Procter & Gamble, Ringier, Sanex, Siemens, Standard & Snacks, Tiriac Holdings, Tiriac Auto.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri