AwakeFestival anunta noi nume in line-up-ul celei de-a doua editii, ce are loc in weekend-ul 17 – 19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornesti, Mures. Artista hip hop Akua Naru, impreuna cu trupele romanesti si maghiare O.C.S, Ivan & The Parazol si Fran Palermo, urca pe scena in cele trei zile ale festivalului, alaturi de Szempol Offchestra, care se reintorc pentru cea de-a doua editie.

Noii artisti completeaza afisul Awake 2018, alaturi de trupele deja cunoscute de fani: Milky Chance, Wilkinson, The Subways, The Parlotones, Fink, Subcarpati, Mihail si Satra B.E.N.Z., alte noutati urmand a fi anuntate in curand, incluzand un concert in exclusivitate pentru Awake.

Cunoscuta pentru imbinarea hip hop-ului cu jazz-ul si muzica soul, Akua Naru revine in Romania la Awake Festival. Avand un EP si trei albume la activ, artista americana este considerata una dintre cele mai puternice voci feminine din zona hip hop, iar spectacolele ei sunt o dovada a mostenirii lasata de muzica soul.

Cu o activitate de 20 de ani pe scena muzicala alternativa, Omul cu Sobolani este in prezent cea bine cotata formatie de rock alternativ din Romania. Stilul lor muzical consta in principal din influente grunge, rock alternativ si pop-rock, imbinate intr-un stil propriu.

Cu numeroase concerte soldout in Ungaria si un show la Sziget Festival 2014, Ivan & The Parazol sunt una din cele mai apreciate trupe din scena indie maghiara. Melodiile lor cu influente din muzica rock a anilor ‘60 si ‘70 si versuri in limba engleza au cucerit rapid fanii, piesa „Take My Hand” fiind aleasa melodia oficiala a cunoscutului festival SXSW 2014 din Statele Unite ale Americii. Ivan & The Parazol revin la Awake dupa un mini-turneu de succes sustinut in primavara lui 2018, in mai multe orase din Transilvania.

Fondata in 2011, trupa Fran Palermo a devenit in scurt timp una dintre numele de varf ale concertelor din Budapesta. Cu un stil muzical ce imbina indie, rock’n’roll, afro pop si chiar ritmuri mediteraneene, trupa a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din Ungaria, cum ar fi Sziget Festival, VOLT Festival, Telekom Electronic Beats Festival, Budapest Showcase Hub, dar si la Eurosonic Norderslag Showcase 2017 in Groningen, Olanda, eveniment de referinta in industria muzicala la nivel european.

Awake se va desfasura in perioada 17-19 august 2018, pe Domeniul Teleki din Gornesti, judetul Mures, unde participantii se vor putea bucura de multe alte zone si activitati, precum: o biblioteca in aer liber, scena in copac, cinematograf in aer liber, platforma de discutii Feed Your Mind si multe altele. Artdoor, concursul de instalatii artistice de mari dimensiuni din cadrul AWAKE, ajunge si el in 2018 la cea de-a doua editie.

Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro, dar si in magazinele partenere: benzinariile OMV, magazinele Vodafone, Orange, Germanos si librariile Diverta si in locatiile partenere din Tirgu Mures: The Office - Clubul Presei, J’ai Bistrot si The Backstage.

Pana la data de 16 mai abonamentele de 3 zile pot fi achizitionate la pretul EARLY BIRD de 159 lei, respectiv 185 lei incluzand camping. Din 17 mai, pana joi, 16 august, in perioada de SLEEPY BIRD, abonamentele vor fi disponibile la pretul de 199 lei, respectiv 225 lei cu camping.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri