Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Starea Natiei, care zilele trecute a facut publice o serie de inregistrari in care Doina Gradea jignea jurnalistii TVR, a reactionat fata de audierea sefei TVR de astazi. Doina Gradea a fost audiata in cadrul Comisiei de Cultura fara sa i se puna intrebari, dupa ce PSD a facut scut pentru a o proteja. Ceilalti deputati au parasit sala de audiere dupa disputa.

"Uau! Practic, ce se intampla acum in Comisia de Cultura este mult mai grav pentru democratie decat comportamentul doamnei Doina Gradea fata de angajatii SRTV. Incredibil!

S-a votat, la propunerea Dianei Tusa, de la PSD, cu 8 voturi pentru, 4 impotriva si o abtinere, ca doamna Gradea sa spuna ce are de spus si apoi sa plece, FARA sa i se poata adresa intrebari. Nici Coldea n-a reusit asta, fabulos! Eu refuz sa cred ca asa ceva se intampla. Cum am spus si in emisiune, Ceausescu ar fi invidios, fete si baieti! Acum, merg la Comisia de Etica din TVR. Sper ca aici nu se doreste punerea batistei pe tambal’, a postat Patruru pe contul personal de Facebook.

Chemata la Comisia de Cultura din Camera Deputatilor dupa inregistrarile facute publice de Dragos Patraru, Doina Gradea a fost lasata sa isi spuna punctul de vedere, fara a fi intrebata, scrie Pagina de Media.

Asta a propus deputatul PSD Diana Tusa: Sa isi spuna punctul de vedere, fara sa i se puna intrebari. Sa fie audiata, fara sa fie intrebata.Doina Gradea a asistat, tacuta, timp de aproape o ora, la disputa dintre parlamentarii PSD si cei ai opozitiei. Nu a intervenit decat spre finalul “audierii”, cand si-a citit de pe foaie punctul de vedere si a plecat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri