La crme de la crme din media romaneasca se aduna, o data pe an, pentru a asista la un spectacol in care stralucirea se imbina cu profesionalismul si grandoarea.
Ca in fiecare an, cele mai reusite productii de televiziune, cei mai indragiti moderatori sau prezentatori sunt recompensati de revista TVMania, intr-un eveniment care se apropie tot mai mult de decernarile de premii cu traditie la nivel international.

Intr-o prezentare inedita si neconventionala, purtand semnatura regizorului Gelu Colceag, zece categorii de produse si personalitati media sunt si de data aceasta premiate de TVMania pentru rezultatele din 2006. La categoria cea mai buna emisiune de stiri, troneaza jurnalele difuzate in prime time: Jurnalul TVR, stirile ProTV, Observator si Realitatea de la ora 18.00. Cea mai reusita transmisiune sportiva va fi selectata dintre comentariile lui Vlad Enachescu (meciul de fotbal Italia Franta, din CM Germania 2006), Emanuel Terzian (partida Steaua Rapid, in campionatul intern), Radu Naum (turul Frantei la ciclism), respectiv Costi Mocanu (Dinamo Kiev Steaua, in Liga Campionilor). Nominalizatii pentru cel mai bun realizator de talk-show sunt Stelian Tanase, Robert Turcescu, Dan Diaconescu si Radu Moraru, iar cea mai buna emisiune de divertisment se va alege dintre Cronica carcotasilor, Teo, Piata Divertis si Jocuri la Saint-Tropez, anunta un comunicat al departamentului de comunicare din cadrul TVR.

La categoria cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti concureaza Surprize, surprize, Dansez pentru tine, Din dragoste si Tradati in dragoste, Andreea Marin Banica si sotul sau disputandu-si trofeul. Lacrimi de iubire, La bloc, Trasniti in NATO si Secretul Mariei sunt cele patru nominalizari la categoria cel mai bun serial romanesc, iar la titlul de cea mai sexy vedeta TV aspira Simona Patruleasa, Mihaela Radulescu, Nicoleta Luciu si Andreea Raicu.

Cel mai sexy star TV va fi, cu siguranta, unul dintre serban Huidu, Mircea Radu, Stefan Banica Jr. si Ioan Isaiu, in timp ce categoria cel mai reusit personaj de telenovela este reprezentata prin Constantin Cotimanis, Ioan Isaiu, Anemona Niculescu si Adela Popescu. Cea de-a zecea categorie reprezinta cea mai populara vedeta TV, unde voturile se impart intre Andreea Marin, Teo Trandafir, Mihaela Radulescu si Andreea Esca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Decaderea TV-ului in media: cand ar putea fi depasit de digital?